Matrix 4: indiai ex-szépségkirálynő és szexszimbólum színésznő kapta be a vörös pirulát

MOZI HÍREK – A saját hazájában 60 filmmel már veterán sztárnak és dívának számító és az USA-ban ismert, 37 éves ex-modell és szépségkirálynő Priyanka Chopra Jonas a Matrix 4-ben fog játszani.

Nincs már sok hátra a Matrix 4 forgatásából, hiszen februárban már Kaliforniában neki is kezdenek, de még így is sikerült egy újabb filmsztárt bevonni a projektbe. Bár a filmnek még hivatalos címe nincs, azt már tavaly augusztus óta tudjuk, hogy Keanu Reeves (Neo) és Carrie-Ann Moss (Trinity) is visszatérnek híres szerepeikbe, most pedig Priyanka Chopra Jonas is csatlakozott a gárdához. Az indiai szépség leginkább saját hazájában híres, de azért a Quantico tévésorozatnak hála (ahol Alex Parrish FBI-ügynököt alakítja) már az USA-ban is ismertté vált.

Ez a sorozat azért is fontos a szép színésznő számára, lévén ez az első alkalom, hogy indiai származású színész kapjon főszerepet egy „primetime” (az USA-ban a főműsoridőben vetített) sorozatban. Priyanka Chopra Jonas emellett még játszott olyan filmekben is, mint az Isn’t It Romantic vagy a Baywatch. A szerepéről viszont egyelőre még nincs információ.

A szerepek tekintetében egyébként is elég nagy a csönd, mert bár azt már tudjuk, hogy két régi sztár (az említett Keanu Reeves és Carrie-Ann Moss) mellett Max Riemelt (Berlin szindróma), Jonathan Groff (Mindhunter), Neil Patrick Harris (Így jártam anyátokkal) és Toby Onwumere (Empire) is szerepelnek majd a filmben, az még nem világos, hogy kiket alakítanak.

Az Enter the Matrix retrojáték rajongói számára viszont jó hír, hogy Jada Pinket Smith (Will Smith felesége) szintén visszatér, mint Niobe, aki játékban főszereplő volt, a Matrix: Újratöltve című filmben pedig szintén volt egy rövidebb szerepe. Az old timer gamerek közül talán sokan emlékeznek még arra a jelenetre, amikor Monica Bellucci a játék egyik filmes átvezetőjében (a filmben Keanu Reeves-hez hasonlóan) szájon csókolta a Jada Pinket Smith által alakított Niobe-ot. (A 14 perctől látható a videóban.)

A Matrix-trilógia eddig összesen 1.6 milliárd dollár bevételt hozott a konyhára, annak ellenére, hogy a két második rész: a Matrix: Újratöltve és főleg a Matrix: Forradalmak már közel sem aratott akkora osztatlan sikert a kritikusok és a rajongók körében. A Matrix 4-ről tavaly nyár óta lehet tudni, viszont a forgatókönyvet, illetve bármilyen részletet a történetből hétpecsétes lakat alatt őrzik, legfeljebb találgatásokat olvashattunk erről. Az viszont már biztos, hogy a Lana Wachovski által rendezett film 2021 május 21-én kerül a mozikba.

Forrás: Movieweb

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu