PlayStation 5: Ratchet & Clank a nyitócímek között?

A Ratchet & Clank páros visszatérésre készül az új pletykák szerint.

A Ratchet & Clank-sorozat a PlayStation 2-n indult már majdnem két évtizede. Az Insomniac Games fejlesztette a játékokat. Őket tavaly felvásárolta a Sony Interactive Entertainment, így a stúdió teljes mértékben a PlayStation-família tagja lett.

Most Colin Moriarty, egy korábbi újságíró a Sacred Symbols+ 26. részében azt mondta, hogy Ratchet és Clank vissza fog térni, és akár a PlayStation 5 nyitócímei közé is betoppanhat a duó. Hozzátette, hogy ez a játék korábban lesz játszható, mint a stúdió másik projektje, ugyanis az új Ratchet & Clank már régóta készül. (Akkor ez egy jól őrzött ipari titok!) Készül a Marvel’s Spider-Man 2 is, de Peter Parkerékre 2021-ig kellene várnunk. (A Spider-Man folytatásáról korábban volt már pár pletyka, és meg is fordultak a hírek között.)

A Ratchet & Clank-széria legújabb tagja a 2016-ban megjelent Ratchet & Clank. A PlayStation 4-exkluzív játék a legelső R&C újragondolása volt, de sok kapcsolata volt a szintén abban az évben megjelent animációs filmhez is. Azóta ugye eltelt négy év, és a PlayStation 4-en ez volt az egyetlen játék a sorozatból; előtte 2013-ban láthattuk a páratlan párost a PlayStation 3-on a Ratchet & Clank: Into the Nexusban. Az előtt pedig 2012-ben jött ki a Ratchet & Clank: Full Frontal Assault (ami talán a valamelyest szexuálisan hangzó cím miatt több régióban, így Európában is átnevezték; errefelé is QForce névre hallgatott a játék a PS3-on), továbbá a Ratchet & Clank Trilogy (Amerikában Collection), ami az első három részt pakolta össze egy Blu-ray lemezre.

Ha Moriarty nem mond butaságot, akkor az Insomniacnak két projektje van, és a Ratchet & Clank lehetett az, amit lassan, idővel pakoltak össze (mert valószínűleg a Spider-Manen nagy hangsúly volt). Remélhetőleg igazak a pletykák: egy 3D-s akció-platformert nehéz lenne visszautasítanunk.

Forrás: Comicbook

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu