Tőrbe ejtve: készül a folytatás, Daniel Craig visszatér!

MOZI HÍREK – Rian Johnson krimije: a Tőrbe ejtve hatalmas kritikai és közönségsikert aratott, így nagyon nem lepődtünk meg, hogy már biztos a második rész.

A Deadline írt arról, hogy egészen biztosan visszatér a Daniel Craig által megformált Benoit Blanc, lévén a Lionsgate biztosította a Tőrbe ejtve második részét.

Az utolsó Jedik rendezője számára egészen személyes élmény volt az Agatha Christie krimik előtt tisztelgő Tőrbe ejtve forgatása, amely egyaránt sikert aratott a kritikusoknál és a mozikasszáknál is. A filmet három Golden Globe-os jelölést is kapott, Johnsont pedig Oscar-díjra jelölték (életében először) a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában. A kritikusok és a szavazóbizottság mellett pedig a Tőrbe ejtve a tavalyi év második legtöbb bevételét hozó filmje lett az amerikai mozikban, világszinten pedig hamarosan átlépi a 300 milliós határt.

A filmet forgalmazó Lionsgate vezérigazgatója, Jon Feltheimer a negyedéves beszámolón beszélt a második rész forgatásáról, és még azt is hozzátette, hogy ez akár egy többrészes franchise kezdetét is jelentheti. A Tőrbe ejtve azért is válhat igazi franchise-zá, mert Agatha Christie detektívjeihez hasonlóan Benoit Blanc is tipikusan az a karakter, akire sorozatot lehet építeni, ahol minden részben új gyilkosság után nyomoz. Más kérdés, hogy Daneil Craignek nincs-e pont elege az ilyen sorozatokból, miután nemrég intett búcsút James Bondnak: áprilisban jön utolsó filmje, a Nincs idő meghalni. Talán Benoit Blanc alakítása azért nem jelentene számára akkora megterhelést, mert egyrészről nem kell fizikailag is beleadnia magát, másrészről a forgatási idő sokkal rövidebb, mint a 007-es filmek esetében.

Forrás: Deadline

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu