Menu

Jared Leto és a vámpírok: Lestat lehetett volna, Morbius lett belőle

MOZI HÍREK – Jared Leto megvigasztalódott. Az egykori Joker – a hírek szerint, legalábbis – rosszul vette, hogy nem ő játszhatta el a Joaquin Phoenix-szel elsöprő kasszasikerré és számtalan díjat besöprő szuperprodukcióvá váló önálló Joker-film főszerepét. És mi kárpótolhat egy felsült színészt? Természetesen egy másik jó szerep. A DC-ben csalódnia kellett, de a Marvelnél vigaszt talált: ő játszhatja Morbiust, a Pókember univerzumában élő, vámpírrá változó tudóst a Sony készülő filmjében. A stúdiót a Venom hatalmas sikere bátorította fel arra, hogy új, a gonosszal kacérkodó hősöknek adjon önálló filmet. És Jared Leto szerencsére imádja a vámpírokat.

– A gyerekkorom vérszívók bűvöletében telt el – mondta újságíróknak a színész. – Amikor a nagyanyámnál nyaraltunk Louisianában, a testvéremmel egymás kezéből kapkodtuk ki Anna Rice regényeit, régi vámpíros filmeket néztünk, és egymást ijesztgettük.

Leto a klasszikus vámpírfilmek nagy híve, Lugosi Bélát is a kedvencei közé sorolja, de a ’94-es Interjú a vámpírral, és folytatása, a 2002-es A kárhozottak királynője is örök kedvence. Talán nem is véletlen, hogy nemrég még szó volt arról is, hogy ő maga fogja eljátszani Lestat-ot egy Anne Rice regényein alapuló sorozatban, ám ebből végül nem lett semmi. Most viszont végre ő is kimutathatja a foga fehérjét: saját filmje, a Morbius (Morbius) idén nyáron kerül a mozikba.

FORRÁS: IC Press

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu