Joker megformálója harcos vegán

MOZI HÍREK – Joaquin Phoenix-nek nem lehet túl sok szabadideje. A színész mostanában állandóan díjátadókra jár, és többnyire meg is kapja a díjat: a Joker főszerepéért legutóbb a Brit Filmakadémia elismerését, a BAFTA-díjat vette át (és ez közismerten az Oscar-díj egyik legfontosabb előrejelzője), de sok más mellett ugyanezért a szerepért már a Golden Globe, a Színészkamara (Screen Actors Guild) és számtalan más szakmai és fesztiváldíj átadóján kellett meghajolnia. De nem csak ez foglalja el.

A rangos BAFTA-díj átadójának délutánján még egészen mással foglalkozott: a Tower Bridge-en tüntetett a brit vegánokkal. Az akkor még csak Oscar- és BAFTA-díjra jelölt színész azt sürgette, hogy a lehető legtöbb ember álljon át a vegetarianizmusra: ő maga három éves kora óta nem eszik húst, és ő győzte meg a legutóbbi Golden Globe-átadó szervezőit, hogy a díjkiosztón csak vegán menüt szolgáljanak fel. A színész egy 35 m²-es vega molinót lógatott le a hídról, azután sietett a díjátadóra. Ahol meg is kapta a díjat, és köszönőbeszédben a showbiznisz rendszerszintű rasszizmusáról beszélt. Joker nem viccel.

FORRÁS: IC Press

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu