Rosszfiúk: bejött a nézőknek retroakciófilm

MOZI HÍREK – A Rosszfiúk jók voltak a a mozikasszáknál. A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life, már a mozikban) a Super Bowl hétvégén, három héttel a bemutatója után is megőrizte első helyét a mozis sikerlista élén, sőt, egy újabb, talán a legfontosabb rekordot ért el. Will Smith és Martin Lawrence öregfiús, retrofeelinges akcióvígjátéka ugyanis a Bad Boys fimek legsikeresebbjévé vált: az eddig elért 290 millió dolláros nemzetközi bevétel már hivatalosan is meghaladja a 2003-as második rész 273 milliós és az 1995-ös első rész 141 milliós összbevételét. Ehhez nemcsak az amerikai eredményre volt szükség: a filmet jelenleg 63 országban vetítik, és a film ezek (tehát az USA-n kívüli világ) összesített sikerlistáján is a csúcson maradt.

A Mindörökké rosszfiúk a magyar nézők körében is nagy siker: itthon 250 ezren ültek be a filmre, ami tényleg páratlan eredménynek számít. Nem csoda tehát, hogy Will Smith, Martin Lawrenc és a stúdió is benne van már a folytatásban is.

FORRÁS: IC Press

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu