Második esélyt kap a WWE-sorozat új fejlesztője [VIDEO]

A Visual Concepts fejleszti a WWE 2K21-et is, és most már nincs mentségük.

A WWE 2K20 fejlesztése nem volt egyszerű. A Yuke’s hosszú idő után megunta az amerikai pankrációs játékadaptációk fejlesztését, így a japán stúdió beintett és lelépett a Take-Two-tól, hogy egy új pankrációs IP-n dolgozzon. A Take-Two viszont nem hagyta annyiban: behívta a Visual Conceptset, hogy fejezze be a munkát. Ez a csapat amúgy főképp egy másik évenként jelentkező sportjátékon dolgozik, mégpedig az NBA 2K-szérián. (Nos, ez is botrányos volt tavaly nyáron a szerencsejátékos MyTeam módjával…) A végeredmény egy nagyon gyenge, glitchekkel és bugokkal teli WWE-játék lett. Nem viccelünk, a lenti videó elég szépen bemutatja, hogy a játék több sebből vérzett (vérzik?).

A 2K (=Take-Two, csak egy kiadói ágazat, mint mondjuk az Embracer Groupnál a THQ Nordic…) csalódott a játék technikai állapotában, amikor is az megjelent (talán jobb lett volna elhalasztani, vagy ennyire köt a licenc a WWE-hez?), így jött egy rakat patch, de január elsején sikerült megint padlóra esnie a játéknak, miután az új év játszhatatlanná tette a pankrációt. (Szerintünk ez inkább egy bug/glitchhalom elleni pankráció…)

Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója a kiadó negyedéves pénzügyi jelentése során kijelentette, hogy a 2K együttműködik a Visual Conceptsszel, hogy ilyesmi még egyszer ne történhessen meg. Ahhoz talán logikusabb lenne behozni legalább egy stúdiót, hogy felváltva dolgozhasson a két csapat a játékon. (Az Activision Blizzard alatt a Call of Duty-n három csapat működik körforgásban, de idén lehet, hogy a harmadik, a Sledgehammer kiszáll, mert a pletykák szerint a Treyarch dolgozik az idei játékon…)

Úgyhogy idén is lesz WWE játék, amit most már egyedül a Visual Concepts készít. Valószínűleg ez még csak a jelenlegi generációs konzolokra (PlayStation 4, Xbox One) készül – a next-gennel talán vár egy évet a Take-Two. (Igaz, ez az a kiadó, ami a Rockstart sürgeti, hogy több játékot fejlesszen…)

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)