Jön az Élősködők HBO-sorozat verziója, az egyik Bosszúálló lehet a főszereplő

MOZI HÍREK – Az Oscar-díjas Élősködők nem kerülhette el az amerikai verziót és az HBO-változatnak egy remek színész lehet a főszereplője.

Bong Joon-ho, dél-koreai rendező polgárpukkasztó, felkavaró és leleplező filmje több Oscar-díjat is bezsebelt, köztük a legjobb rendező és legjobb nemzetközi film szobrocskáját is hazavitte, ezzel nem kis meglepetést okozva az Oscar-díj átadón. Ez az Oscar-díjeső persze alaposan felkorbácsolta az egyébként is erős érdeklődést a film iránt, ami persze jót tett az HBO készülő sorozat-adaptációjának.

Talán éppen emiatt is dönthetett úgy az HBO, hogy akkor már nem kispályáznak, hanem egy igazi „nagyágyút” dobnak be egyik főszereplőnek. A legfrissebb információk szerint ugyanis nem más, mint Mark Ruffalo, a Bosszúállók-filmek Hulkja lehet az a sorozat egyik fontosabb karatere – mindezt a Collider több, anonimitásának megtartását kérő forrása alapján írja.

Mark Ruffalo persze a Hulk (Bruce Banner) szerepe mellett nagyon sok egyéb, híres karaktert eljátszott már, többek között például a Foxcatcher birkózóját, a Spotlight oknyomozó riporterét, vagy a február végén Magyarországon is a mozikba kerülő Sötét vizeken című környezetvédelmi drámában.

Nyilván, az még egyáltalán nem fix, hogy kik szerepelnek majd a sorozatban és amikor az HBO-t megkérdezték, a képviselőjük nem akarta kommentálni a nem hivatalos információt Mark Ruffalóval kapcsolatban. Csupán annyit tett hozzá a Collider újságírójának, hogy a fejlesztésnek még egy nagyon korai fázisában tartanak, ahol a karakterek és a színészek kérdése még teljesen nyitott. Maga Bong Joon-ho (aki részt vesz a sorozat készítésében) korábban azt nyilatkozata, hogy márciustól kezdenek majd el komolyabban dolgozni a projekten.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu