Premierdátumot kapott egy egyelőre cím nélküli Sony/Marvel-film

MOZI HÍREK – Igaz, a Bosszúállók: Végjáték befejezte a nagy történetet, de mégsem kell lemondanunk a Marvel-hősökről, hiszen a vonat megy tovább: tömérdek további szuperhősmozi várható a Marvel Moziverzum 4–5. fázisába, ráadásul még a Sony is készíti már sajátjait. A legfontosabb filmek menetrendje többé-kevésbé már ismert, viszont ma felbukkant egy olyan premierdátum, amely egy cím nélküli Sony/Marvel-filmhez kapcsolódik olvashatjuk az amerikai IGN oldalán.

Az IGN konkrétan a filmipari-bevételi elemző-szolgáltató Exhibitor Relations hivatalos Twitterén csípte el a hírt „a Sony hálója tovább növekszik” szöveggel, mely szerint az eddig ismertek mellett még egy, most még cím nélküli Sony/Marvel-filmet mutatnak majd be 2021. október 8-án. Az amerikai IGN ehhez még azt is hozzátette, hogy megerősítheti az információ hitelességét.

Azt eddig is tudtuk, hogy a Sony két Marvel-filmjének már van bemutatódátuma: a Morbius 2020. július 30-án kerül a mozikba, a Venom 2. része pedig szintén, még az idén, október 2-án ad teret ismét Tom Hardy színészi alakításának. Hogy konkrétan mi lehet ez a még cím nélküli alkotás, arról csak találgatni lehet. Az biztos, hogy stúdiónak számtalan Pókember-univerzumhoz tartozó karaktere hever még talonban, amelyeket a fanok biztosan szívesen látnának a mozivásznon. Ilyen például a Sinister Six, melyet lehet, hogy a Morbius, az élő vámpír vezeti majd fel felvezetni), úgyhogy van itt kínálat.

Ti mire, kire tippeltek? És melyik karakterre vágytok?

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu