Még az idén elkezdik a Star Wars: Zsivány Egyes főhősének spin-off sorozatának forgatását

MOZI HÍREK – A Zsivány Egyes főszereplője: Cassian Andor kap egy előzménysorozatot.

Cassian Andor korábbi „zsiványkodásait” ismerhetjük meg majd az egyelőre csak „Rogue One Prequel”-nek hívott sorozatból, amelyben a Disney +-on Diego Luna alakítja majd a filmből jól ismert, „morálisan sokszor megkérdőjelezhető” lázadó ügynököt. A 2016-os Zsivány Egyes  szép sikert aratott felnőttesebb, komolyabb, sőt, komorabb – kicsit a BioWare szerepjátékokra emlékeztető történetével, melynek férfifőszereplője Diego Luna volt, akiről nemrég derült ki, hogy kiszállt a Scarface remake-ből.  A mexikói származású színész a Netflix Narcos: Mexico második szezonját promótálva beszélt erről a Star Wars-sorozatról is, amelyről már valamennyit eddig is hallottunk. Amikor Diego Lunát kérdezték róla, csak ennyit árult el:

„Igen, megcsináljuk. Még az idén. El fog készülni és készen állok rá.”

Bár a színész azért még nagyon nem mélyedt bele a majd a Disney +-on látható sorozatba, de a forgatókönyvbe már beleolvasott. Az első részt egyébként az a Tony Gilroy írja és rendezi majd, aki még annak idején segített újraírni a Zsivány Egyest, melynek köszönhetően akkor pótforgatások is zajlottak. Gilroy egyébként az elsőn kívül későbbi epizódokat is rendezni fog majd. Diego Luna egyébként saját bevallása szerint alig várja, ismét Cassian Andor bőrébe bújhasson.

„Alig várom. Nagyon király lesz, hogy egy más történetet mesélünk el, amikor már ismerjük az események láncolatának végét. Ez egy teljesen másféle megközelítés. Ismered a végét, de nem tudod, mi vezetett hozzá.”

Azt már tudjuk, mi történt Cassian Andor és csapatával, amikor elrabolták a Halálcsillag terveit, most viszont Andor útját ismerhetjük meg a Lázadók soraiban még e mindent eldöntő, drámai küldetés előttről. A Zsivány Egyes elég egyértelműen utalt rá, hogy Cassiannak sötét és komplikált múltja volt, amelyet akár érdemes egy külön sorozatban is megismernünk. Természetesen Cassian android haverja: a Birodalomtól átprogramozott K-2SO sem hiányozhat a sorozatból, de még semmilyen más szereplőt, vagy színészt sem jelentettek be.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu