Outriders: később érkezik, de több platformra jön [VIDEO]

Outriders – A Square Enix és a People Can Fly játékáról végre többet tudunk.

Az Outridersre nem csoda, ha nem sokan emlékszünk, ugyanis a 2019-es E3-as bejelentés óta kb. semmit nem hallottunk a kooperatív RPG shooterről. De most a japán kiadó és a lengyel fejlesztőcsapat (Painkiller-sorozat, Gears of War PC portja, aztán társfejlesztő a sorozatban a Judgmentig, Bulletstorm…) most kijelentett egyet s mást.

Például azt, hogy az Outriders nem idén nyáron jön, hanem az év végi, karácsonyi hajrában. Aki szerint ez a PlayStation 5 és az Xbox Series X miatt van, jól gondolja: a két next-gen konzolra is készül a játék, nem csak a megszokott PlayStation 4, Xbox One, PC hármasra. De ez még nem minden: február 13-án, pénteken, magyar idő szerint este kilenc órakor első alkalommal láthatunk játékmenetet is az Outridersből egy élő adás során a Twitchen. A közvetítésben felbukkan Bartek Kmita (az Outriders rendezője), Joshua Rubin (a vezető író), továbbá a műsorvezető, Malik Forte is.

A Square Enix hivatalos jellemzése szerint az Outriders egy eredeti, sötét, kétségbeesett sci-fi univerzumban játszódik. Az emberiség lassan megszűnik létezni Enoch harcmezein, így létrehozzuk a saját Outriderünket, hogy egy ellenséges bolygón felderítsük a terepet. Gazdag történet egy változatos világban. First City lerobbant területéről erdőkön, hegyeken és sivatagokon túljutva talán megtaláljuk a rejtélyes jeladót. A fegyveres harcok intenzívek lesznek, képességeink pedig erőszakosak, és idővel minden egyre durvábbnak ígérkezik. Az pedig, hogy „számtalan órányi játékmenet”, picit PR-szövegnek tűnik, de az az idézet, hogy „az egyik legjobb stúdió, ami lövöldözős játékokon dolgozik”, jogos.

Úgyhogy az Outriders pár hónappal később érkezik, viszont az eddigi három helyett már öt platformra. Jól gyanítottuk akkor, hogy cross-gen játék lesz ez – a PlayStation 4, Xbox One, PC trió mellett ugyanis a PlayStation 5 és az Xbox Series X is megkapja a feltehetőleg Bosszúállók (Avengers) kapcsolattal rendelkező kalandokat. Addig is íme az első trailer.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu