Skywalker kora: Rian Johnson nem rejtette véka alá véleményét róla!

MOZI HÍREK – De nem is nagyon kellett, mert a Skywalker kora nagyon tetszett neki, és a rendkívül pozitív véleményét csak ezzel kommentálta: „Imádtam, öregem!” („I had a blast, man!”)

Több mint két hónapnak kellett eltelnie, hogy Rian Johnson végre megszólaljon azzal kapcsolatban, hogy mit gondol Skywalker koráról és most, az Oscar-díj átadáson nyílt erre alkalom, amikor az MTV News riportere erről faggatta.

Ismeretes ugye, hogy a legutóbbi trilógiában a második részt, Az utolsó Jediket ő rendezte a J.J. Abrams által készített Ébredő Erő után, és a Skywalker kora előtt. Most, két hónappal azután, hogy a harmadik résszel a trilógiától és a Skywalker-sagától is búcsúzunk, Johnson végre megosztotta, mit gondol a Skywalker korára és csak pozitív dolgokat említett.

Johnson egyébként azért volt ott az ünnepség, mert legutóbbi filmjét, a Tőrbe ejtve című nyomozós detektívfilmet is jelölték legjobb forgatókönyvre. A vörös szőnyegen állva, az MTV riportere előtt arra kérték Johnsont, hogy mondja el a teljesen pártatlan véleményét a filmről, és ezeket mondta:

„Imádtam, öregem! Annyira büszke vagyok rá, ahogy J.J. szívét, lelkét beleadta. És a barátaimat is láthattam, akiknél csak azt vártam, hogy az egész végre kiteljesedhessen. Számomra, Star Wars fanként, igazán különleges élmény volt az egész.”

Persze, lehet erre legyinteni, hogy miért is mondana negatívumokat Rian Johnson a Star Wars-ra (hiszen nagyon is elképzelhető, hogy az új trilógiát is ő rendezné, ha lesz ilyen), vagy barátja, J.J. Abrams munkájára, de az igazság az, hogy Rian Johnson egy igazán pozitív személyiség, és amikor oly sok rajongó támadta Az utolsó Jedik miatt, ő akkor is csak pozitívumokat nyilatkozott.

Ami a jövőbeli terveket illeti, még semmit sem tudni az új trilógiáról, sem Rian Johnson szerepéről, annál is inkább, mert a rendező már a következő Tőrbe ejtve filmen dolgozik, mely teljes egészében másik történetet mesél el, Benoit Blanc (Daniel Craig) karakteren kívül teljesen újakkal. (A „szép pulóveres” Chris Evans sem szerepel majd az új filmben, ahogy a riporter ezen poénkodott a videóban, melyet alant, a Twitter-linkben láthattok.)

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu