The Division 2: irány New York [VIDEO]

The Division 2 – A Warlords of New York kiegészítővel az első játék helyszínére tart a folytatás.

A Ubisoft tehát bővíti a The Division 2-t. Akinek már megvan a játék, megveheti külön a kiegészítőt, de akinek meg még nincs meg, a Standard Edition megvételével megkapja az alapjátékot és a Warlords of New Yorkot (40 euróért, kb. 13 ezer forint); a The Ultimate Edition pedig ezeken túl a The Division 2 első éves tartalmát is odaadja. A Warlords of New Yorkhoz kötelező, hogy elérjük a 30-as szintet, és hogy a World Tier 5 is meglegyen. Az előrendelés esetén boostot kapunk, hogy gyorsan (sőt, azonnal) eljussunk ide, ha ezt szeretnénk. A kampány végigjátszása után bármikor mozoghatunk Washington DC (a második rész helyszíne) és New York (az első rész, illetve a Warlords of New York helyszíne) között.

A Warlords of New Yorkban Aaron Keener, egy ex-Division ügynök átállt a másik oldalra, és az ő hálózata veszélyezteti a civilizáció újjászületését. Emiatt irány Manhattan, ami korábban egy sötét zóna (Dark Zone) volt, de egy hurrikán odavágott New Yorknak. Wall Street, Chinatown, Two Bridges: csak néhány példa a kiegészítő neves helyszíneiből. Mielőtt Keenert elkaphatjuk, mindegyik átállt ügynököt el kell fognunk. Mindegyiküknek egyedi háttértörténete és képessége van. A képességeikre szert is tehetünk, ha elkapjuk valamelyiküket.

A Warlords of New Yorkkal együtt jön a nyolcadik nagyobb frissítés (Title Update 8), ami könnyebbé teszi az inventory kezelését. A kezelőfelületen láthatjuk, hogy a felszerelés vagy a fegyver milyen minimum/maximum statisztikát kaphat (ugyanis véletlenszerű a rendszer), és így gyorsabban dönthetünk arról, hogy hasznos-e a cucc vagy sem. A felszerelés újrakalibrálási rendszeret is átdolgozták, amivel rugalmasabb lehet az eszköztárunk. A Dark Zone-ok is egyszerűsödnek, mégpedig a jutalmazó PvP interakciók miatt. Segíthetünk egymásnak, vagy akár képen is lőhetjük a másikat. A szintkorlát pedig 30-ról 40-re emelkedik, de ezen felül jön egy végtelenített fejlődési rendszer (SHD), plusz négy új képesség is.

A szezonok három hónapon át tartó endgame események lesznek. Ezekben egy új célpont és a hozzá köthető hálózat lesznek a célpontjaink, és itt is egyedi történetek/jutalmak várnak ránk. Az első szezon a Warlods of New York rajtja után egy héttel kezdődik. A ligák egy sorozatnyi kihívásból állnak, és a teljesítményünktől, képességünktől függően kapjuk a jutalmat – minél többet teljesítünk, annál jobb díjazásban részesülünk. Visszatérnek az időzített események is (Global Events), amik a teljes játékot módosítják valamilyen formában, és itt is az adott feladatok elvégzése után kapunk valami pluszt. Minden szezonban külön szintünk, és ebből adódóan eltérő jutalmazásunk lehet, és a Ubisoft itt felhozta azt, hogy érdemes megvenni a Season Passt.

Február 12-étől elérhető az első év season passával rendelkezőknek az Episode 3 – Coney Island: The Hunt, ami az ingyenes első évi tartalmakból az az utolsó felvonás. (Mindenki más február 19-étől játszhatja.) Ez a kaland a Warlords of New York prológusa lenne, így felvezeti a kiegészítő eseményeit. Két új fő küldetés, új specializáció (Firewall), új fegyverek, új egzotikus fegyver – bővül tehát a játék.

Azért erre nem számítottunk volna, hogy visszatér a Massive Entertainment New Yorkba. Nos igen, március 3-án érkezik a Warlords of the New York PlayStation 4-en, Xbox One-on, PC-n (itt a UPLAY+-on is), és március folyamán a Google Stadia is megkapja majd a kieget. Ár? 30 euró, kb. tízezer forint…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu