Jön az új Aladdin, Guy Ritchie, rendezőként és Will Smith Dzsinnként is visszatérhetnek

MOZI HÍREK – Nem kevesebb, mint egymilliárd dollárt kaszált az Aladdin, így a Disney nyilván nem mond le a folytatásról, elvégre nem saját pénztárcája ellensége. A The Hollywood Reporter szerint már el is kezdték írni az új forgatókönyvet, melyet az Oscar-jelölt John Gatins (Kényszerleszállás, Power Rangers) és Andreas Berloff (Straight Outta Compton) írnak majd. A rendező nagy eséllyel ismét Guy Ritchie lesz, aki nemrég fordult vissza régi zsáneréhez az Úriemberekben  – ezek szerint ez csak kérészéletű visszatérés volt a gyökerekhez. Mena Massoud, Naomi Scott és Will Smith várhatóan szintén a produkció részesei lesznek, mint mint Aladdin, Jasmine és a Dzsinn, de előtte még alá kell írniuk a szerződésüket. A producerek sem változtak: Dan Lin és Jonathan Eirich dolgoznak ismét ebben a pozícióban.

A The Hollywood Reporter írja még, hogy egy ponton a stúdió és a producerek Az Ezeregyéjszaka meséit is felcsapták, tehát az eredeti (már felhasznált) Aladdin mese helyett, vagy mellett az Ali baba és a negyven rabló, illetve, Szinbád-sztorikat, illetve más meséket, motívumokat is feldolgozhatnak.

Egyelőre nincs semmilyen pontos cím, vagy bemutatódátum az Aladdin 2-höz.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu