The Witcher 2. évad: tényleg Mark Hamill lesz Vesemir?

MOZI HÍREK: Egy friss információ alapján állítólag egyre valószínűbb, hogy The Witcher 2. évadban a Star Wars-ban Luke Skywalkerként ismert Mark Hamill lesz majd Vesemir.

Mark Hamill idős Jedi mestert (Az utolsó Jedikben) és a Templomosok mesterét is alakította már az HBO tévésorozatban, szóval valójában nem túlzottan meglepő, hogy Vesemir szerepére őt kérik fel. De vajon tényleg felkérik?

Nos, a We Got This Covered nevű online magazin szerint egy olyan hivatalos irathoz jutottak hozzá, amely szerint a Netflix The Witcher sorozatának alkotói személyesen keresték fel Mark Hamillt, hogy Vesemir szerepét felajánlják neki. A We Got This Covered forrása állítólag megbízható, így a kiszivárogtatott dokumentum is hitelesnek tekinthető, lévén az új Transformers-filmekről és az Aladdin folytatásáról is ez a forrás közölt utólag hitelesnek bizonyult infókat. Persze ez nem jelenti automatikusan azt, hogy Mark Hamill szerepelni is fog a Vaják 2. évadában, lévén, ha tényleg fel is ajánlották neki Vesemirt, egyáltalán nem biztos, hogy meg is tudnak egyezni a Netflixszel.

Egyébként tavaly év végén Mark Hamill azzal reagált a rajongók felvetésére, hogy lövése sincs, mi ez a Vaják és kicsoda Vesemir, viszont őt akkor még nem keresték meg a szereppel. Vajon azóta ez már megtörtént? Reméljük, rövidesen kiderül.

Vesemirt egyébként nemcsak a 2. évadban láthatjuk majd, hanem egy melléksorozatban is, egy animációs szériában is. Az első évadban egyébként egy visszaemlékezésben a hangját is hallhattuk a mester fiatalabb változatának, akit Theo James játszott el.

Nemrég egyébként arról írtunk, hogy a sorozat miatt a december 20-i premier óta rengetegen lecsaptak a The Witcher 3 című szerepjátékra, így a játék fejlesztői, a CD Projekt RED alkotói együtt örülhetnek a Netflixs sorozat készítőivel.

Forrás: We Got This Covered

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu