Nintendo Switch portot kap a Catherine: Full Body és az XCOM 2 Collection?

A dél-koreai, játékok korhatár-besorolásával foglalkozó bizottság leleplezte, hogy két játék, a Catherine: Full Body és az XCOM 2 Collection is felütheti hamarosan a fejét a Nintendo Switch-en.

Az első gyanús alak a Catherine: Full Body lenne. Az Atlus alkotása eredetileg 2011 februárjában jelent meg PlayStation 3-on és Xbox 360-on (mi 2012 februárjában kaptuk meg, fél évvel az észak-amerikai kiadás után – az Atlusnak nincs ugyanis közvetlen kiadója a mi régiónkban). Ez egy puzzle játék volt a Persona csapatától (ez látszódott a művészeti stíluson is). Ebből készült egy felújított, kibővített változat is, Catherine: Full Body néven. Ez PlayStation 4-re, PC-re (Steam), és kizárólag Japánban PlayStation Vitára is kijött 2019-ben – a munkálatok mögött a Studio Zero állt, ami Katsura Hashino csapata volna. Ő pedig a Persona-sorozat producere (továbbá a 3 és az 5 rendezője is), így házon belül maradt a frissítés.

Az XCOM 2 pedig a Firaxisnál készült, és 2016 februárjában indult el a PC/Mac/Linux trión, szeptemberben pedig a PlayStation 4 és az Xbox One is megkapta a körökre osztott stratégiai játékot, ami remek folytatása volt a 2012-es XCOM: Enemy Unknownnak. (És a siker miatt 2018-ban megjelent a War of the Chosen nevű, az alapjátéktól független kiegészítő. Az XCOM 2 Collection pedig ezt is tartalmazza az alapjáték mellett.)

Nos, mind a kettő esetében számíthatunk egy Nintendo Switch portra! A következő két képen ugyanis ott vannak a listában a 42-es és az 56-os bejegyzés alatt. Ez a két port is tehát annyira rosszul őrzött titok, mint a Metro Redux Bundle Switch-portja – ott is hónapokkal a hivatalos bejelentés előtt már írtunk róla, hogy létezik, és végül igazunk is lett.

Úgyhogy a Nintendo Switch (ami nemsokára 3 éves lesz) továbbra is kapja a portokat. Hamarosan akár a BioShock-sorozat is felütheti a fejét, ugyanis a tajvani korhatár-besorolás bizottsága a BioShock: The Collectiont, továbbá a BioShock Remasteredet, a BioShock 2 Remasteredet, és a BioShock Infinite: The Complete Editiont külön is értékelte.

Csak várnunk kell, amíg a Nintendo meg nem erősíti ezeket. (Mondjuk egy Nintendo Direct során.)

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu