Uncharted: Tom Holland odavan a forgatókönyvért

MOZI HÍREK – Az Uncharted film, amit már olyan régen bejelentettek, hogy már nem is emlékszünk rá. Tényleg, most így tudnánk csak jellemezni az Unchartedet!

Tom Holland (aki mostanában Peter Parker/Pókember szerepében is tündököl; az új film forgatása nyáron már el is kezdődik) az IGN-nek azt mondta, hogy elolvasta a forgatókönyv legújabb vázlatát. (Azért itt belekötnénk: nem úgy volt eddig, hogy az elkészült? Vagy az új rendező, akinek kiléte még kérdéses – esélyes, hogy az első Venom rendezője, Ruben Fleischer lesz – elkezdett belenyúlni…?) Hollandnak tetszett, amit látott, sőt, annyira magával ragadta a forgatókönyv, hogy kapásból az egyik legjobbnak nevezte, amit valaha olvasott…

Szerinte a forgatókönyv kiugrik az oldalakról, annyira jó. Úgy véli, hogy az Uncharted olyat kínál, amit más videojátékból-film feldolgozások nem: eredettörténetet. Ezzel pedig a játékosok figyelmét könnyen fel tudnák kelteni, hiszen számukra is újdonságot kínálna a már több mint tíz éve egyhelyben álló filmadaptáció, és mindenki új információt kapna a film megtekintése során. Ez jogos is – az Uncharted tényleg egy fiatal Nathan Drake-kel támadna (és őt alakítja majd Tom Holland), de Sully is feltűnik majd (őt pedig Mark Wahlberg testesíti meg).

Holland maga is kihangsúlyozta, hogy az Uncharted film megvalósulásának története eléggé elnyúlt, mert nagyon sokan megfordultak a stábban (számtalan forgatókönyvíró, hét rendező… kell többet mondanunk?!), és hozzátette, hogy Wahlberg nagyon jó választás volt Sully szerepére.

Az interjúban Chris Pratt is megszólalt – állítólag neki is felkínálta a Sony Drake szerepét a múltban, de ő elutasította az ajánlatot; a videóban mégis úgy beszél, mintha ő is az Uncharted egyik főbb szereplője lenne. Kicsit furcsa, de mindegy, még kétkedünk a film megvalósulásában…

Az Uncharted a mostani tervek szerint március ötödikétől lenne látható a mozikban. Nos, nem 2020-ban, hanem 2021-ben, mert a Sony szépen elhalasztotta (megint) a filmet, hogy Holland dolgozhasson a következő Pókemberes filmen.

Forrás: GameSpot

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu