Ingyenes lesz az Assassin’s Creed: Syndicate!

Nem csalás, nem ámítás: nemsokára ingyen megszerezhetjük a Ubisoft Assassin’s Creed: Syndicate játékát!

Az Assassin’s Creed: Syndicate 2015-ben jelent meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A Viktória-kori (itt a XIX. század második felére kell gondolni) Londonban egy ikerpárost, név szerint Jacob és Evie Frye-t irányíthattuk, és természetesen a történet itt is az Assassinok és a Templarok között zajló harcra építkezett. A játék nem volt rossz, de azért itt már érezhető volt a sorozat elfáradása. Emiatt nem csoda, hogy 2016-ban AAA Assassin’s Creed játékot nem láthattunk – 2017-ben jött csak a következő, az Assassin’s Creed: Origins.

Nos, ezt a játékot szerezhetjük hamarosan meg ingyenesen PC-n. Az Epic Games Store ugyanis február 20-étől, magyar idő szerint úgy délután öt óra környékétől (de a legbiztosabb este rálesni…) a Ubisoft alkotását ingyenessé teszi egy hétre. Tim Sweeney cége tehát tovább folytatja az adakozást, amivel azért össze lehet hozni egy korrekt játékkönyvtárat. Itt azért megemlítenénk a másik ingyenes címet, ami szintén csütörtöktől lesz beszerezhető – ez a Faeria lesz, ami egy kártyajáték egy „egyedi, élő táblával”, és a saját jellemzése szerint „ez az egyedüli kártyajáték, ahol kevesebb mint 50 óra alatt meg lehet szerezni mind a 300 kártyát”. (Kicsit bátor szavak, de ha így van, akkor nincs ellene kifogásunk…)

Azért itt megemlítenénk a jelenleg elérhető ingyenes játékokat is: az egyikük az Aztez, ami a körökre osztott stratégiai játékmenetet kombinálja a beat’em up stílussal. De nem is ez a nagy dobás, hanem a nem éppen csehül álló Warhorse Studiostól a Kingdom Come: Deliverance alapkiadása! A 2018-ban megjelent középkori akció-RPG még ma is egész jó, és azért van benne egy-két magyar szó is.

A szokásos a teendő: egy Epic Games-fiók, és az Epic Games Launchere. Ha hozzáadjuk a játékokat a könyvtárunkhoz, akkor azok ott is maradnak, és nem tűnnek el az ingyenesség lejárta után. Jó játékot!

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu