Biomutant: életjelet adtak a fejlesztők, fogadkoznak, hogy „keményen dolgoznak” rajta

Továbbra is fejlesztik a Biomutant című akció-RPG-t, melynek főszereplője egy furcsa, félszemű mosómedve-szerű lény.

A svéd Experiment 101 fejleszti a Biomutant című játékot, melyről korábban már többször is írtunk. Most a csapat a hivatalos Twitter-oldalán rakott ki egy olyan nyilatkozatot, melyben bevallották, hogy sokan már megkérdőjelezték, hogy egyáltalán fejlesztik-e még a játékot. De, mint most nyilatkozták, most „olyan keményen dolgoznak rajta”, mint eddig még soha az életben. Persze, mint ahogy az szokásos kommunikáció, ez a stúdió is azt sulykolta, hogy a lehető legjobb címet szeretnék elkészíteni, de azzal nehéz kalkulálni, hogy mikor készül el, így, amíg nem biztosak a végeredményben, nem fogják a megjelenési dátumot megosztani. A közönség türelmét és megértését mindenesetre köszönik.

Ez azt jelenti tehát, hogy bár ez a tweet bíztató, továbbra sem világos, hogy meddig kell várni a Biomutantra, szóval jobb felkészülni arra, hogy 2020-ban sem tölthetjük még be a svéd csapat játékát. A Biomutant egyébként igazán izgalmasnak tűnik. Egy olyan mosómedve-szerű mutánst irányíthatunk benne, akit különféle RPG-szabályok alapján igazán egyénire lehet alakítani, a közelharcos képességek mellett például a lőfegyverek, vagy a járművek terén lévő képességeit is fejleszteni lehet.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu