Ez már lehetetlen: még jobb lett a The Witcher 3 Switch portja! [VIDEO]

Már azt sem értjük, hogy miként valósult meg a The Witcher 3 Nintendo Switch verzió Geralt történetéből, de az, hogy ezen még tudtak javítani, nos, az már felettébb elképesztő…

Szóval megjelent a The Witcher 3 3.6-os frissítése. Érintőképernyős kezelés, plusz több nyelvű felirat, több grafikai opció, több teljesítménybeli optimalizálás, bugfixálás. Igen, mi magunk állítgathatunk pár opciót a beállításokban – azért ilyesmit konzolon nem nagyon látunk (jó, a PlayStation 4 Pro és az Xbox One X már próbálkozik ilyesmivel), pláne nem a Nintendo Switch-en. De a legjobbat a végére hagytuk: cross-save támogatás! Azaz: a GOG-os és a Steames elmentésünket átvihetjük a Nintendo Switch-re! A modokkal kapcsolatos bugok viszont így is átjöhetnek a nagy N hybrid platformjára, és ha az elmentés nevét megváltoztatjuk PC-n, akkor a Switch felhős mentési funkciója nem fogja ezt felismerni. Később több nyelvi szinkron is érkezik. Mégis: ez nagyszerű! Egy összehasonlító videót is láthatunk abból, hogy milyen beállításokat érdemes használni a 3.6-os frissítéssel.

Itt felháborodhatnának a PlayStation 4-esek és az Xbox One-osok, hogy akkor most velük mi is a helyzet. Joggal tehetik, mert a cross-save a Sony és a Microsoft konzoljára nem elérhető funkció, és a CD Projekt RED szóvivője azt mondta a USGamernek, hogy ezt nem is tervezik, mivel a cross-save a Nintendo Switch-en közösen tervezték a Saber Interactive-val. Ők voltak felelősek a lehetetlen portért, és őket illeti az elismerés a nagyszerű port mögött.

Nos, ha már Saber Interactive, akkor itt egy kis kanyar, és megemlítjük, hogy az Embracer Group felvásárolta őket. Ez a svéd kiadó szeptemberben változtatta meg nevét THQ Nordic AB-ről, mert a leányvállalatainak egyike hasonló nevű volt (THQ Nordic GmbH). Szóval a svéd kiadó bejelentette, hogy 150 millió dollárért, tehát kb. 45 milliárd forintért cserébe a Saber Interactive a gyorsan növekvő kiadó ötödik leányvállalata lesz.

Nem csoda, hogy az Embracer a nevéhez hűen magához karolta a csapatot…

Forrás: WCCFTech, VG247, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu