The Witcher 2. évad: Michael Keaton és Mads Mikkelsen is visszautasították Vesemir szerepét?

MOZI HÍREK – Pedig Mikkelsent sok rajongó Geralt szerepére is nagyon szerette volna a The Witcher sorozatban.

A The Witcher első évad hatalmas siker volt, konkrétan egyre inkább afelé tart, hogy a Netflix legsikeresebb első évadja legyen Így tehát nem meglepő, hogy jön a második évad is, amelyben Vesemir is szerepelni fog. Még mindig semmit sem tudni arról, hogy Geralt mentorát végül is ki fogja alakítani, de arról már írtunk, hogy Mark Hamill neve többször szóba került és maga Hamill nagyon szívesen eljátszaná az öreg mentort.

Most viszont olyan információk röppentek fel, hogy eredetileg melyik két másik színésznek kínálták a szerepet, akik végül is visszautasították. Két ismert sztárról van szó, az egyik régi Batman-színész: Michael Keaton a másik pedig Mads Mikkelsen, akit nagyon sokan szerettek volna Geralt megformálására.

Sajnos, a Movieweb cikke szerint végül is mind a ketten visszautasították a szerepet, egyelőre ismeretlen okokból. Ez nem túl nagy pozitívum, viszont így legalább azt látjuk, hogy a Netflix nem veszi félvállról a szereposztást és igazi nagyágyút szeretne Vesemirnak. Ti kit választanátok a szerepre?

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu