Xbox Game Pass: merész bővítés február végére

Nézzük, mikkel játszhatunk a havi előfizetésért cserébe – a Microsoft bejelentette, hogy az Xbox Game Pass milyen új játékokat kap konzolon és PC-n.

Az Xbox Game Pass egy előfizetéses rendszer. Egy havidíj fejében több mint száz játékot tölthetünk le és annyit játszunk velük, amennyit csak akarunk – amíg él az előfizetés, korlátlanul nyúzhatjuk ezeket a címeket. PC-n is működik a rendszer, kicsit más játékokkal. Aztán ott van az Xbox Game Pass Ultimate is, ami a konzolos és PC-s verzión túl Xbox Live Gold előfizetést is ad (és az is havonta több ingyenes játékkal támad konzolon).

Kezdjük az Xbox Game Pass konzolos verziójával (úgyhogy Xbox One, Xbox One S, Xbox One X platformokban tessék gondolkodni). Február 20-án a Ninja Gaiden II jön a Koei Tecmotól és a Team Ninjától (akik talán szeretnének visszatérni Ryu Hayabusa történetéhez). Február 25-én három játék jön – a Kingdom Hearts III, a Wasteland Remastered, továbbá a Two Point Hospital, így több műfajt is lefedett a Microsoft. Február 26-án ismét jön egy nagy dobás a Kingdom Hearts III után: a Yakuza 0 a következő bővítés. Február 27-én pedig a Jackbox Party Pack 3 jön a partijátékok kedvelőinek. Azért vannak itt újabb játékok, és több japán fejlesztés van köztük – Phil Spencer, az Xbox-vezér ázsiai túrája így talán sikerrel is járt…

Most nézzük, hogy az Xbox Game Pass mivel bővít PC-n: Yakuza 0, Wasteland Remastered, Reigns: Game of Thrones, Two Point Hospital, illetve Indivisible. Vannak eltérések (és kicsivel kevesebb játék is van), de azért korrekt a felhozatal. (A Kingdom Hearts III-nak meg nincsen PC-s verziója, úgyhogy azt hiába keressük…)

Szóval a Microsoft előfizetéses rendszere él és virul – csak egy a bökkenő: ha egy játékot levesznek a szolgáltatásról, akkor bukjuk a hozzáférést. Mindennek megvan a negatívuma, és ezt érdemes szem előtt tartani.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu