Chris Pratt a Jurassic World 3-at a Bosszúállók: Végjátékhoz hasonlította: mindenki benne lesz!

MOZI HÍREK – A Jurassic World 3-at rövidesen forgatják és a főszereplő, Chris Pratt már be is indította a hype-vonatot.

A sztár ismét Owen Grady-t alakítja majd és szerinte a dínós film sok tekintetben hasonlít majd a szuperhősösre, ami igencsak merész összehasonlítás.

Chris Pratt jelenleg az Onward című Pixar animációs filmjét promótálja és a The Ellen DeGeneres Show-ben kérdezték a Jurassic World 3 állapotáról. Pratt – szerényen – amiatt lelkesedett igazán, hogy visszatér az eredeti csapat: Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum, így ennek kapcsán jutott eszébe a hasonlóság a Bosszúállók: Végjátékkal.

„Nem mondhatok semmit… Mindenki benne lesz. De tényleg. Lehet, hogy ezt is elszúrtam (mert talán erről sem kellene beszélnie – a szerk.), de nem érdekel. Visszajön a Jurassic Park. Olyan feelingje lesz, mint a Bosszúállók: Végjátéknak.”

Persze, valószínűleg nem lesz benne időutazás, meg a többi őrültség, de a franchise összes fontosabb szereplőjét egy moziban fogja majd összegyűjteni, ami tényleg nem semmi. Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum 1993 óta nem szerepeltek Jurassic Park filmben, szóval a visszatérésük most tényleg nagy szó.

Chris Pratt még azt is hozzátette, hogy másnap megy forgatni és jó sok ideig ellesz vele. „A forgatókönyv elképesztő.” – tette még hozzá. Ami jó hír, mert az előző filmmé szerintünk elég gyenge volt.)

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu