Dangerous Driving 2: folytatódik a „Burnout light”

Dangerous Driving a veszélyes vezetés a második fokozatba lép.

A Three Fields Entertainment sajtóközleménye szerint (ezt amúgy Alex Ward, a Three Fields alapítója és kreatív rendezője írta…) a Dangerous Driving 2 az eddigi legjobb játékuk lesz (az könnyű lesz, mert az első játékuk, az első felvonás nem volt valami maradandó), mivel új funkciókkal támad – erre egy remek példa az osztott képernyő. Sőt, a Nintendo Switch-re is készül a játék. Aztán még említik az interaktív zenét (ez manapság már trend: a játék az adott helyzettől függően átvált egy másik dallamra – pl. van egy nyugis rész, aztán valaki megtámad minket), és az új játékmódokat is. Ez persze finoman fogalmazva is PR-szövegnek tűnik, leszámítva a Switch/osztott képernyő párost. Legalább az utóbbit megcsinálhatták volna az első részben is.

Ez egy arcade versenyzős játék lesz, ami jutalmazza a nagy tempónál is használt gyors reflexeket. Egy dinamikus nyílt világot fogunk kapni, és rajtunk múlik, hogy miként versenyzünk. Ha egy versenysorozatban szeretnénk odavágni a mesterséges intelligenciának, megtehetjük, de ha csak vezetnénk, akkor a free drive módban felfedezhetjük a régiót. És persze közben több járművet érintő karambolokat is okozhatunk – nem véletlen ám az a Burnout light jelző a címben: a sorozat szellemi folytatásaként született ugyanis a Dangerous Driving (ráadásul a Burnout alkotóitól), így a karambolok nem maradhatnak ki a koncepcióból. S ha már felfedezés, osztott képernyős multiplayerben is megejthetjük ezt. Online is versenyezhetünk majd.

A Dangerous Driving 2 a PAX Easten kinn is lesz. A Nintendo Switch verzió a február 27-e és március 1-je között zajlódó bostoni rendezvényen talán videó formájában hozzánk is eljut – most még nehéz dönteni arról, hogy mire számítsunk. A Dangerous Driving 2 amúgy az év végén jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re (mivel az első rész is Epic Games Store-exkluzív volt, gyanús, hogy ez is az lesz…), és Nintendo Switch-re.

Ha már PAX East… erről külön értekezünk még a nap folyamán: valaki ugyanis visszalépett a rendezvénytől!

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu