Kihagyja a PAX Eastet a Sony a koronavírus miatt!

Ezzel pedig a The Last of Us Part II sem lesz játszható az amerikai rendezvényen – holott pont ezt hype-olta a Sony és a Naughty Dog…

A Sony Interactive Entertainment a PlayStation Blogon azt írja, hogy visszalépett az idei PAX East-es részvételtől, ugyanis nőnek a COVID-19, vagy ismertebb nevén a koronavírus iránti aggodalmak. Szerintük a bostoni távollét a legbiztonságosabb megoldás, mivel a vírus körüli helyzet napi szinten váltakozik. Bár csalódottak abban, hogy nem tudnak kinn lenni az eseményen, ők a nemzetközi alkalmazottjaik egészségét és biztonságát helyezték az előtérbe.

Így a The Last of Us Part II talán EGYETLEN kipróbálható verziója is kárba fog veszni, hacsak a Sony nem húz egy okosat – bármikor megtehetnék, hogy csinálnak egy ingyenes, ideiglenesen elérhető demót a PlayStation Networkön. Így a kecske és a káposzta is jól járna. (Nem lenne nagy meglepetés, ha ezt a megoldást választanák.) A The Last of Us Part II amúgy május 29-én jön, kizárólag PlayStation 4-re. (Hacsak nem lesz egy PlayStation 5 verzió. Az első rész is eredetileg PlayStation 3-ra készült, de lett belőle egy kurrens-gen változat is…)

Ezek a játékok is kipróbálhatóak lettek volna (vagy ott lettek volna a Sony kiállítási területén): Below, Cloudpunk, Doom Eternal, Dreams, Final Fantasy VII Remake, Genshin Impact, Gorn (PlayStation VR), Haven, Marvel’s Iron Man VR (PlayStation VR), MLB The Show 20, Mosaic, Moving Out, Nioh 2, One Punch Man: A Hero Nobody Knows, Paper Beast (PlayStation VR), Persona 5 Royal, Pixel Ripped 1995, Predator: Hunting Grounds, Remnant: From the Ashes, The Room VR: A Dark Matter (PlayStation VR), Space Channel 5 (PlayStation VR), Spelunky 2, Trials of Mana, Zombie Army 4.

Nagy kár érte! De mivel a Mobile World Congress 2020 is fel lett függesztve a koronavírus miatt, lassan a nagyobb rendezvények is érintettek lesznek. Vajon az idei E3 megússza? Addig még van három és fél hónap.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu