Dying Light: ingyenes hétvége és további új tartalmak [VIDEO]

A Techland nem szeretné, ha csalódnánk bennük, miután a Dying Light 2-t meghatározatlan ideig elhalasztották…

Kezdjük az ingyenes hétvégével. A Steamen ingyenesen játszhatjuk a játékot február 23-án este hét óráig. Ez az első ilyen hétvégéje a játéknak, ami ráadásul 67%-os kedvezménnyel most meg is vásárolható a Valve digitális platformján. (Itt megemlítenénk, hogy az ingyenes hétvége csak a Steamre vonatkozik. A leárazás érinti a PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadást is!)

A Dying Light öt éves lett, és emiatt is fantasztikus látni, hogy a lengyel stúdió még mindig becsülettel támogatja a játékot. A 5th Anniversary Bundle-ben a játék mellett a Harran Ranger Bundle DLC-t, egy exkluzív kosztümöt és egy buggy festést találhatunk. Egy új csőhöz, kalapácshoz, és egy kétcsövő shotgunhoz is kapunk egy-egy tervrajzot. Ez a DLC különállóan is megvehető kb. ezer forintért.

Jött egy plusz játékmód is. A Story Mode jóval könnyebbé teszi a játékot. Többet sebzünk a támadásunkkal, amikhez ráadásul kevesebb stamina kell, és a napok is tovább tartanak. Nem sérülünk annyira meg, ha leesünk valahonnan, a medkitek kétszer több HP-t töltenek vissza, és ha esetleg így is meghalnánk (mondjuk elfelejtjük magunkat meggyógyítani, aztán pofára esünk harminc méter magasból…), akkor csak fele annyi XP-t veszítünk. És mivel kevesebb ideig tart az éjszaka, a Volatile ellenfelek (amik kemények, és folyamatosan a nyomunkban vannak…) nem lesznek annyira életveszélyesek. Aztán több pénzt kapunk az eladott tárgyainkért, és a levegőből eső tárgyak (airdropok) is kétszer annyi ideig lesznek a térképen. Az egyetlen hátulütő az, hogy feleannyi Legend tapasztalati pontot kapunk, így a Legend skillfán levő képességekért többet kell játszanunk, hogy azok is elérhetőek legyenek.

Úgyhogy, ha eddig nem játszottuk volna a Dying Lighttal, de kipróbálnánk legalább a parkour mozdulatok miatt, a hétvégén PC-n megtehetjük kötöttségek nélkül, és így gyorsan megismerhetjük a történetet is.

Forrás: VG247, PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu