Maneater: legyél te az emberevő cápa! Negyedórás videó a játékból [VIDEO]

Negyedórányi gameplay videót láthatunk a Maneater című játékból: abból a rendhagyónak ígérkező akció-RPG-ből, amelyben egy vérszomjas cápát irányíthatunk.

„Úszik, eszik, és kis bébicápákat csinál. Ennyi.” – sommázta a cápakutatót alakító Richard Dreyfuss, Steven Spielberg epikus horrorfilmjében, A cápában. Nos, a Maneater most megmutatja majd, hogy nem is tévedhetett volna jobban az egyébként Peter Benchley regényírónak, azonos című könyvéhez kitalált karakter. Ugyanis ebben a játékban a cápa szerepében kell megpróbálni túlélni a ránk leselkedő veszélyeket, például a ránk vadászó embereket.

Az amerikai IGN által publikált videóban emellett végre bepillantást is nyerhetünk a történetbe is, ugyanis – talál nehéz elsőre elhinni – de lesz neki olyanja is. Nagyon úgy tűnik, hogy az emberek az emberevő cápákat „nem igazán kedvelik errefelé” és a vadászat kölcsönös, így indokot is kapunk arra, hogy embereket együnk a cápa szerepében, nem kell, hogy miatta furdaljon a lelkiismeret.

A játék grafikája egész igényes, bár azért a next-gent természetesen nem ostromolja. (Nintendo Switch-re is megjelenik a játék, szóval szerényebb igényeket kell iránta grafikai téren támasztani.) A bejárható (vagy inkább: „beúszható”) helyszínek is egész változatosak: többek között víz alatti alagutakban, különféle roncsokkal teli öbölben, vagy város közelében próbálhatjuk túlélni a ránk vadászó élőlényeket és embereket, miközben mi magunk is vadászunk.

A Maneatert a Tripwire Interactive fejleszti és adja is ki, PC, Xbox One, PlayStation 4 és Nintendo Switch platformokra is május 22-én. A Steam híveknek rossz hír, hogy a játék timed exclusive lesz, tehát jó ideig csak Epic Games Store platformon lesz elérhető.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu