Jóbarátok: újra összeáll a csapat

MOZI HÍREK – Egy egészen egyedi epizód erejéig állna össze, 15 év után minden idők egyik legközkedveltebb televíziós vígjátéksorozata, a Jóbarátok csapata. Ezt a különleges epizódot az HBO új streaming szolgáltatása, a Max vetíti majd. Az HBO Max májusban indulna, a Jóbarátok konkrétan a bevezető kampány egyik eleme.

Az már egészen biztos, hogy a teljes csapat, mind a hat jóbarát bevállalta ismét a szerepet, tehát Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Courtney Cox és Matthew Perry mind benne lesznek. Matthew Perry ezt egy Instagram poszttal meg is erősítette, amelyen a stábtagok közös képe látható egy „történik” felirattal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

It’s happening….. @HBOMax @jenniferaniston @courteneycoxofficial @lisakudrow @mleblanc @_schwim_

Matthew Perry (@mattyperry4) által megosztott bejegyzés,

A Jóbarátok tíz évadját 1994-2004 között vetítették, a befejező epizódot 52,5 millióan nézték az USA-ban, ezzel a 2000-es évek legtöbbet megnézett sorozatepizódja lett. Aki most is szívesen nézné, az a Netflixen még megtalálhatja az összes évadot. Viszont már nem sokáig, ugyanis onnan az HBO Max indulásával májusban lekerül, lévén az HBO a cég 425 millió dollárt fizetett a korábbi évadok sugárzási jogáért. A szereplőgárda sem jár rosszul: fejenként 2,5 millió dollár üti majd a markukat a Variety értesülései szerint ezért a különleges epizódért.

Forrás: BBC

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu