Menu

Microsoft Flight Simulator 2020: minden reptér a játékban lesz [VIDEO]

Microsoft Flight Simulator 2020 – Mindegyik. Leszállópálya. A Földön. Ennyire komolyan gondolja az Asobo Studio (akiktől A Plague Tale: Innocence-t is láthattuk már).

A fejlesztők a Feature Discovery Series fejlesztői naplósorozat hatodik részében arról beszéltek, hogy a Microsoft Flight Simulator X adatbázisát használták kiindulópontnak. Mivel az egy 2006-os játék (ami akkoriba elképesztően rendszerigényes volt!), ennyivel nem úszhatta meg az Asobo. Persze, az FSX-ben is volt 24 ezer repülőtér (vagy legalábbis leszállópálya), de azóta több lett. Konkrétan több mint 37 ezer lesz a Microsoft Flight Simulator 2020-ban. A Föld összes leszállópályája benn lesz a játékban.

Sven Mestas, a játék vezető tervezője viszont kiemelte, hogy néhány közülük megkülönböztetett figyelmet igényel – kiválasztották a nyolcvan legtöbbet használtat, ami jóval valószerűbb lesz, és ezeknek a talaja is sokkal részletesebbnek fog tűnni. A csúcskategóriás repülőterek (amik között ikonikusak is lesznek) a realizmus új szintjére fognak jutni. Egyedi épületek, kellékek, környezet lesz a területükön, és mindegyiknél próbálták a lehető legjobban megközelíteni a valódi repülőtereket és azok környékét. Szóval ez olyasmi lesz, mint a Gran Turismo PlayStation 3-as felvonásai: a prémium jelzőjű autók sokkal kidolgozottabbak voltak, mint az alap járgányok, amiket a Polyphony Digital egyszerűen átemelt a PS2-es Gran Turismo 4-ből.

A Microsoft Flight Simulator 2020 elvileg először PC-n fog megjelenni, de nem tudni még, hogy mikor. Később egy Xbox One port is lesz, de feltehetőleg az Xbox Series X is megkapja majd az Asobo repülését. A stúdió szerint a játék engine-jének köszönhetően elég jól be lehet skálázni a repülőszimulátort (ez az Xbox One port miatt jó: gyengébb hardveren is futni fog), sőt, az engine már most támogatja a valós idejű sugárkövetést. A virtuális valóságot pedig még nem, de ennek magas prioritása van – sok rajongó kérte, tehát a játék megjelenése után ez lehet a stúdió egyik első tennivalója.

14 évvel az FSX után itt az ideje valami újnak.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu