Grounded: egy évig „a sütőben” lesz az Obsidian játéka [VIDEO]

Grounded – A már az Xbox Game Studios kötelékébe tartozó Obsidian következő játéka felbukkant a Steamen.

Ez pedig azt jelenti, hogy a Microsoft nem akarja kizárólag a Microsoft Store-ra tenni a Groundedet, így az X019-en bejelentett külső nézetes, túlélős kalandozás így könnyebben hozzáférhető lesz, mert lássuk be: a Steamet többen használják, mint a Microsoft Store-t (illetve az Xbox Game Passt és az Xbox Game Preview-t – eddig erre a két platformra volt bejelentve). A játékban amúgy hangya nagyságúak leszünk, és így kell túlélnünk a saját kertünkben rejtőző veszélyeket.

A fejlesztők a lehető legjobb élményt szeretnék elérni, és mivel még korai állapotban van a játék, ezért a korai hozzáféréses módszerrel próbálnak a játékosok véleményét figyelembe véve egy olyan produktumot kiadni 2021-ben, ami mindenkinek megfelelő lesz. Legalábbis jelenleg 2021-et tűzték ki kiadási időszakként, és a teljes verzió azért el is fog térni az Early Access verziótól – a „bolti” verzióban teljes lesz a történet, lesznek Steames achievementek és kártyák, több bogár lesz (nem bug), változatosabb lesz a környezet, több kraftolós receptet kapunk, szóval az egész élmény fejlettebb lesz. (Persze lehetnek változások a feedback alapján…) Amikor is elindul Early Accessben a játék, akkor látni fogjuk, hogy a történet kb. 20%-a kész három fő területtel (füves terület, sövény, és a permetező körüli régió), de már lehet kraftolni, bázist építeni, kooperatívan játszani, és a fegyverek, pajzsok első két szintje is elérhető. Tíz fajta rovar van, és már most elérhető az arachnophobia (=pókoktól való félelem) mód is.

Már most megvan a minimum rendszerigény is:

  • Minimum 64-bites processzor és operációs rendszer
  • Operációs rendszer: Windows 7 (SP1)
  • Processzor: Intel Core i3-3225 vagy jobb
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videókártya: NVidia GeForce GTX 650 Ti vagy jobb
  • Szabad tárhely a HDD-n/SSD-n: 8 GB

 

A Grounded PC-re, Xbox One-ra, és feltehetőleg Xbox Series X-re készül. Ha PC-n 2021-ben lép ki a korai hozzáférésből, akkor valószínűleg konzolon is hasonlóan jövőre lesz „kész” a törpeség.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu