Jennifer Lawrence maffiafilm főszereplője lesz, Paolo Sorrentino rendezi

MOZI HÍREK – A Mob Girl című drámában Jennifer Lawrence egy maffiafőnök feleségét alakítja és a film egy igaz történetét mesél el.

Paolo Sorrentino rendezi a nyáron, New Yorkban a Mob Girl című új filmet, amely az 1950-es és 70-es évek között játszódik. A maffiatörténet elkészítésében az Oscar-díjas színésznő nem csak a főszerepet szakította le, de producerként is közreműködik – írja az Il Messaggero című római napilap cikke alapján az MTI.

A film egy igazi történetet mesél el : Arlyne Brickman (Jennifer Lawrence) egy maffiafőnök felesége volt, de a körülmények úgy alakulta, hogy az FBI informátorává vált. A Teresa Carpenter Mob Girl című kilencvenes években megjelent regénye alapján készült forgatókönyvet maga Sorrentino és Angelina Brunett írják.

Az olasz lap még arról is ír, hogy a 49 éves olasz rendező szülővárosában, Nápolyban egy másik filmet is akar forgatni. Ez a produkció konkrétan a nápolyi filmessel, Antonio Capuanóval való barátságát dolgozza fel, ő segített ugyanis útnak indítani Sorrentino filmes pályafutását.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu