The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 új sztori és játékmenet-részletek?

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild majdnem három éve jelent meg a debütáló Nintendo Switch-re és Nintendo Wii-re is és tényleg „elvette a lélegzetünket”, vajon a folytatás is igazi „friss lehelet” lesz majd?

Sokáig nem volt Nintendo Switch-em és csak PC-n toltam az egyre jobb minőségű Wii emulációt, azonban amióta másfél éve én is a Switch tulajok közé tartozom, nekem is egyik Switch kedvencem a Breath of the Wild mind a mai napig – hibái ellenére is. Tavaly, az E3-on jelentették be a folytatást, amelyről sokat eddig még nem lehetett tudni, csak sejthetjük például azt is, hogy még jó sok időt kell várnunk a megjelenésig. Most viszont egy nem hivatalos forrás (melyet érdemes fenntartásokkal kezelni) elhintett pár részletet a sztoriról és a játékmenetről.

A szivárgást Redditen osztották meg és még a posztoló is hozzátette, hogy azért 100%-ig nem bízik meg ő sem abban az emberben, akitől ezeket az információkat szerezte, amiatt lehet benne bízni, az illető a Xenoblade 2-val kapcsolatban később olyan infókat közölt, amelyek hitelesnek bizonyultak. A fórumposzt szerint tehát a sztori közvetlenül az első részt folytatja és azzal indul, hogy Link és Zelda újjáépítik Hyrule-t, azonban egy új, ismeretlen erő fenyegeti a birodalmat, melynek elvileg semmi köze az örök ellenség Ganonhoz.

Ami a gameplay-t illeti: összefügg a történettel és s történetmeséléssel, ami (csakúgy, mint az előző részben) visszaemlékezésekre épül, a különbség az, hogy ezeket most mi játszhatjuk végig. Érdekesség, hogy abból az időszakból szemezget a játék, amely Link hosszú, 100 éves álmát előzte meg.

„BobisTheWise” sok szempontból A keresztapa 2-höz hasonlította a sztori és a játék szerkezetét (aki nem ismerni: itt is két főszálon fut a történet, az egyiken a jelenbeli Michael Corelone kétes és belső konfliktusokat okozó maffiakarrierjét ismerjük meg, a másikon pedig a fiatal Vito Corleone felemelkedését).

A koncepció tehát érdekesnek, de persze Redditről beszélünk, szóval óvatosan kezeljük a hírt.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2017 tesztjét itt olvashatjátok.

Forrás: Reddit

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu