The Batman: kegyetlen, sötét hangulatú kép a Rébusz áldozatáról?

MOZI HÍREK – A Rébusz egyik áldozatát láthatjuk egy kiszivárgott The Batman képen, amelyet a Movieweb osztott meg.

Szinte kézzel tapintható most már az izgatottság a Matt Reeves filmjével kapcsolatban, amely a Denevérember fiatalkori korszakát mutatja be. Nemrég már láthattuk azt is, hogy fest majd Robert Pattinson The Batman gúnyája.

Aztán olyan képeket is megosztottak közösségi médiákon, amelyik szintén a Sötét Lovagot mutatja, amint éppen egy retro stílusú Batcycle-on ül. (Lásd e lenti képet.)

Ezeknél viszont szerintünk sokkal izgalmasabb és a film darkosabb hangvételére utaló kép, amely a Rébusz egyik megkínzott (?) áldozatát mutatja egy székben. A Redditen megosztott képen egy ismeretlen férfit láthatunk, akinek a feje valamilyen ragasztószalaggal (?) van összeragasztva, és egy alig kivehető üzenetet olvashatunk csak rajta, amely így szól: „Nincs több hazugság” („No More Lies”). Bár az persze nem derült ki, hogy mi történt a fotón, de nagyon úgy tűnik, hogy Rébusz igazán beteges játékairól van szó. A képet itt láthatjátok.

A neten persze azonnal elindultak a találgatások és sokan úgy gondolják, hogy Rébusz a Wayne Manorban helyezte el az áldozat testét, az üzenet pedig azt jelenti, hogy rájött arra, ki rejtőzik Batman álarca mögött. Ezt a teóriát az is erősíti, hogy a Matt Reeves, rendező által megmutatott korábbi Wayne Manor-képen is ez a szék szerepel.

A képnek mindenesetre igazi gótikus, horrorhangulata van, a Movieweb cikke szerint már-már David Fincher Hetedik című filmjét idézi.

A képregényekben és a videojátékokban Edward Nygma, vagy ismertebb nevén a Rébusz állandóan azzal szórakozik, hogy Batman és a Gotham rendőrséget feladványokkal froclizza, piszkálja, kínozza. Korábban az egyik legemlékezetesebb alakítást Jim Carrey-től láthattuk a Mindörökké Batman című filmben (mely szerintem Carrey egyik legjobb alakítása volt), azóta viszont Batman filmben nem szerepelt ez a karakter, pedig bőven lett volna rá alkalom. A Rébuszt most Paul Dano alakítja majd, akit a Vérző olaj fanatikus hittérítőjét alakította.

Persze, a Rébusz nem lesz egyedül, hiszen többek között a Pingvin, Carmine Falcone, Catwoman, és talán Két-Arc is szerepel majd a szupergonoszok között. A film Batman második évét jeleníti majd meg és sokak teóriája szerint olyan képregények is megihletik majd, mint a Hosszú Halloween, vagy a Batman: Az első év, illetve egy kameo erejéig talán Robin is visszatérhet.

Forrás: Movieweb 

 

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu