PlayStation Plus: mivel indítja a Sony a tavaszt? [VIDEO]

PlayStation Plus – Gyorsan elérkeztünk február végére, és a hónap utolsó szerdája lévén itt az ideje, hogy lássuk, mivel próbál a Sony a PlayStation Plus-előfizetők kedvében járni.

Ez mostanában nem volt olyan egyszerű, hiszen már csak két PlayStation 4-es címet adnak – igaz, itt azért trükköznek azzal, hogy remaster/újrakiadás kollekciókat adnak, és ezzel papíron nem kettő, hanem mondjuk négy, vagy öt játék nyílik meg előttünk a PlayStation Plus-előfizetésünk fejében (ami meg ugye kell ahhoz, hogy online multiplayerezhessünk PlayStation 4-en). De nézzük akkor, hogy a Sony csalódást kelt-e, vagy esetleg örömmel fogadhatjuk a márciusi alanyokat…

Nos, érdemes felkötni a gatyót, ugyanis az egyik játék eléggé meglepő lesz, a másik pedig nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog. Az első játék a Shadow of the Colossus PlayStation 4-es remake-je (amiben a Bluepoint Games megint bizonyította, hogy nem fakezű csapatról beszélünk), a másik pedig a Sonic Forces, ami a Sonic-sorozat 3D-s kiadásai közül a legújabb lenne.

Úgyhogy a Sony most azért dobott egy nagyot, ugyanis a Shadow of the Colossus anno, 2005-ben már a PS2-n is megmutatta, hogy mennyire komoly alkotás volt, és ezért nem csoda, hogy a PS3-on az ICO-val egyetemben HD felbontásban is elérhető volt már majdnem egy évtizede. (Mind a kettő Fumito Ueda alkotása volt – tőle legutóbb a The Last Guardiant láthattuk PlayStation 4-en.) Pluszként még említi a poszt, hogy március 27-étől a PlayStation Plus előfizetők kipróbálhatják a Predator: Hunting Grouds demóját, és itt cross-play is lesz a PC-sekkel.

Mint mindig, ezúttal is kedden veszik át az új játékok a februári Plus-címek helyét. Addig még van idő, úgyhogy ha kimaradt volna a The Sims 4, a BioShock: The Collection (BioShock, BioShock 2, illetve BioShock Infinite), továbbá extraként a Firewall Zero Hour (ez csak azoknak elérhető, akik rendelkeznek PlayStation VR-ral is…), még van pár nap arra, hogy letölthessük ezeket.

Forrás: PS Blog

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu