Constantine: a Doctor Strange rendezője, Scott Derrickson rendezné a következő filmet

MOZI HÍREK – Scott Derrickson az a rendező, aki a Constantine-ért Marvel mellett DC univerzumban is szívesen forgatna.

Miután az első Doctor Strange filmet elkészítette, Derricksont megkérdezték Twitteren, hogy készítene-e a DC-nek egy Igazság Ligája filmet, azonban a rendező lakonikusan csak ennyit válaszolt:

„Constantine-t rendeznék.”

Nem véletlen ez a választás, ugyanis John Constantine karaktere lehető legjobb választás Derricksonnak, aki olyan horrorfilmeket készített korábban, mint a Sinister, vagy az Ördögűzés Emily Rose üdvéért. Érdekesség egyébként, hogy a következő Doctor Strange filmet is úgy harangozták be, mint az MCU első horroralkotása.

A Constantine világa (mely alapján már egy Keanu Reeves-film és egy másik filmsorozat is készült) nagyszerű alkalom bármilyen rendezőnek, hogy a borzalmak, a túlvilág és az elátkozottság témáit feszegesse. A főszereplő egy okkult magánnyomozó és ördögűző, aki mágiát használ azért, hogy a mennyország és a pokol erőit távoltartsa. A képregények tele vannak démonokkal, varázslókkal, pogány istenekkel, és olyan elátkozott karakterekkel, akik a lelküket adják el hatalomért cserébe. (Lásd még: politikus.) Sötét, gótikus, kegyetlen világgal van dolgunk, ahol nincs fehér és fekete, csak a szürke sokféle árnyalata.

Egyelőre egyébként nincs semmilyen konkrétum egy új Constantine-nal kapcsolatban. A 2005-ös Keanu Reeves film pénzügyi bukta volt, viszont azóta kultuszstátuszba került a film, így nem kizárt, hogy egy folytatás (különösen most, hogy Reeves annyira népszerű) sikeres lenne. Különösen, hogy Keanu Reeves is szívesen bevállalná a folytatást.

Forrás: Movieweb

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu