The Witcher TV sorozat: új harci koreográfust vettek fel, mert a régi elment [VIDEO]

MOZI HÍREK – A The Witcher első részben is látható blavikeni utcai összecsapást levezénylő koreográfus helyett a Netflix egy másik embert vett fel, aki a Berlin Station, „Ultimate Justice” és Fotoautomat Man című sorozatoknál dolgozott.

Az összességében elég komoly sikert elért The Witcher-sorozat egyik kiemelkedő pontja a harci rész volt, különösen a Blaviken utcáin lezajló harc, amely talán az egyik legkiemelkedőbb része volt a teljes sorozatnak. Éppen ezért szomorú hír, hogy a harci koreográfus, Vladimir Furdik bejelentette még az év elején, hogy otthagyja a projekt és ráadásul Wolfgang Stegemann, aki kifejezetten a blavikeni harci részen dolgozott, szintén elmegy, egy teljesen ismeretlen emberre, Thomas Hacikoglura hagyva a munkát.

Thomas Hacikoglu, akit a lenti videóban a 2.40-nél láthatunk, a Berlin Station nevű kémsorozat, az „Ultimate Justice” és a Fotoautomat Man kaszkadőrje volt. A Vajákban az előbb említett Wolfgang Stegemann asszisztense volt, ő is részt vett a blavikeni összecsapásban és most Adam Horton keze alá dolgozik majd, aki a kaszkadőrmunkákat koordinálja a teljes sorozatban.

Hogy egy kicsit még jobban fájjon a szívünk azért, mert Wolfgang Stegemann, azt is hozzá kell tenni, hogy a Geralt of Riviát alakít Henry Cavill saját maga választotta ki, miután együtt dolgoztak a Mission Impossible: Utóhatásban. Az egyik ok, amiért Stegemann ott kell hagyni a második évadot, hogy – ahogy írtuk is – gondok adódtak a koronavírus miatt a forgatáson és szükség volt még emberre ahhoz a filmhez is.

Nem csak ez az egyetlen változás a második évadban, ugyanis rengeteg új színészt is vesznek fel (köztük a Trónok harcában Nivellent alakító Kristofer Hivjut is), illetve a különféle középkori öltözékekért, ruhákért is felelős Taim Aslamot Lucinda Wright váltja majd fel.

A The Witcher tévésorozat folytatására 2021-ig kell várni és bár szó volt már arról is, hogy esetleg Mark Hamill játszaná, illetve két más sztár pedig visszautasította a szerepet, a dolgok viszont továbbra is elég bizonytalanok Geralt mentora körül.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu