Nem Mark Hamill lesz majd Vesemir a The Witcher 2. évadában

MOZI HÍREK – Mindenki Mark Hamill kiválasztására számított, azonban végül nem csípte meg Vesemir szerepét, hanem egy dán színész.

2021-re várható a The Witcher 2. évad érkezése és a legtöbb új szereplő már megvan, már nagyjából csak Vesemir hiányzott. Nemrégi derült ki, hogy milyen hét új fontosabb színész csatlakozik a stábhoz – köztük A trónok harcából Kristofer Hivju is, aki Nivellent fogja alakítani – azonban eddig Vesemirről, Geralt mesteréről még semmit sem lehetett tudni.  A Netflix-es Lauren Schmidt Hissrich, aki a sorozat alkotója, most végre elárulta, kiről van szó: Kim Bodnia dán színész alakítja majd el a Kaer Morhen-i nagymestert a The Wrap szerint.

Az 55 éves Bodnia egy legemlékezetesebb szerepe Nicolas Winding Refn Elátkozott városának gengszter antihőse, Frank, a Vérveszteség frusztrált kisembere, Leo, és a nagysikerű skandináv krimisorozat, A híd detektíve. Amit a színész arcberendezését illeti, végül is nagyjából hasonlít arra, amilyennek Vesemirt a regényben leírták, persze a játék karakteréhez egyáltalán nem hasonlít, de ezt már megszokhattuk a sorozatnál.

Lauren Schmidt Hissrich egyébként amellett, hogy elárulta végre, ki lesz Vesemir, azt is elárulta, hogy a nagymesternek igen fontos szerepe lesz a sorozatban. Viszont az már biztos, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben nem Mark Hamill alakítja Vesemirt.

A Vaják 2. évada 2021-ben indul majd a Netflixen. Az eddig megismert 8 új színész nevét és a hozzájuk tartozó karaktereket ebben a cikkünkben szedtük össze.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu