Nyomd, bébi, nyomd 2 (Baby Driver 2): hivatalosan is bejelentették volna a folytatást?

MOZI HÍREK – A Sony állítólag hivatalosan „zöld lámpát” adott a Nyomd, bébi, nyomd 2-nek. Ansel Elgort, Lily James, Jon Bernthal, Michael Peter Balzary és CJ Jones is visszatérnek a folytatáshoz. Állítólag azonnal elkezdődik a produkció, ahogy végez Elgort az HBO Max Tokyo Vice sorozatának forgatásával.

A Nyomd, bébi, nyomd! című stílusos, különös, autós akciófilm nagy sikert volt még 2017-ben. A film nekünk is nagyon tetszett, kritikánkat itt olvashatjátok róla. Úgy tűnt, hogy a studió egy másik női főszereplő karaktert keres, aki Lily James „ellentétje” lehetne, Edgar Wrigth pedig már több, mint egy éve a forgatókönyvön ül.

A Nyomd, bébi, nyomd! 226 milliót kaszált a mozikasszáknál, miközben mindössze 34 millió dolláros költségvetése volt. Nem csoda hát, ha a Sony ilyen sikerrel már erősen a folytatásra, Nyomd, bébi, nyomd 2-re gyúr. A kritikák is alapvetően imádták a filmet: Rottentomatoes-on 93, Metacritic-en 86-os átlaggal büszkélkedhet, ami egy ilyen típusú filmnél rendkívül magas eredmény. Egyelőre a Sony „bébi” még nem nyilatkozott hivatalosan róla, hogy „nyomni” fogja-e a filmet, szóval most még csak a TheGWW hírére hagyatkozhatunk.

Forrás: TheGWW

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu