Bloodborne 2 PlayStation 5-re? Vajon várható a legendás PS4-es játék folytatása?

A PlayStation 4 egyik legjobb exkluzív címe volt a FormSoftware 2015-ös akció-RPG-je, így a Bloodborne 2-őt méltán várják a rajongók a következő generációra.

Már régóta agyalnak azon a souls-like címek rajongói, hogy várható-e a PlayStation 4 egyik gyöngyszemének is tekinthető Bloodborne folytatása – legalább a következő generációra. Omni, egy jól ismert és általában véve megbízható információszivárogtató már többször is olyan infókat adott ki a japán cégről, melyek végül aztán igazak bizonyultak. Most a Restera fórumokon írt a szóban forgó játékról, bár a rajongók számára elég elkeserítő tartalommal.

„A FormSoftware egyszerre több projekten is dolgozik. Jelenleg a Bloodborne 2 nem tartozik közéjük és még csak nem is tervezik egyelőre a fejlesztését. Abban az esetben, ha a Bloodborne valaha is elkészülne, az nem ma lesz” – magyarázta Omni. Persze, ezt az információt csak óvatosan szabad kezelni, mivel azért mégsem hivatalos forrásból származik.

Ugyanakkor az Elden Ring első bejelentését (jóval a hivatalos előtt) Omninak köszönhetjük, szóval ennek a rossz hírnek azért valószínű, hogy igencsak komoly valóságalapja van. Ami a George R. R. Martin közreműködésével is készülő következő souls-like akció-RPG-t illeti, annak megjelenési dátuma még nincs, viszont annyit Omni elárult, hogy várhatóan egy olyan félig open-world struktúrája lesz, mint amilyet a Shadow of the Colossus-ban is láthattunk. Nagy eséllyel többi információt is megtudhatunk majd róla, ahogy közeledünk az E3-hoz.

Ami a Bloodborne-t illeti, továbbra is rengeteg titkos boss-ra és szintekre lelnek benne a rajongók a játék archívumában, nem véletlen, hogy maga Hidetaka Miyazaki is elismerte, hogy szerette volna, ha egy kicsit polírozott formában kerül a boltokba ez az egyébként nagyszerű videojáték. Hogy legalább a folytatásban lesz-e módja a tökéletességre, az a FromSoftware-től és a Sony-tól is függ…

Forrás: Resetera

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu