Final Fantasy VII Remake: nem lesznek karakterek a Compilation of Final Fantasy VII-ből [VIDEO]

Final Fantasy VII Remake – A múltat valamelyest el fogja hanyagolni a jövő. (Vagy jelen…?)

Tetsuya Nomura, aki a Kingdom Hearts III megjelenése után főleg a Final Fantasy VII Remake-en dolgozott, a japán Famitsunak elmondta, hogy „ebben a játékban” senki sem fog a Compilation of Final Fantasy VII-ből felbukkanni. (Kivétel leszHelyette a Final Fantasy VII The Kids Are Alrightból (ez egy melléktörténetet tartalmazó könyv 2011-ből; angol megjelenés: 2019) fogunk látni majd néhány illetőt. Ez is egy furcsa lépés a Square Enixtől, de azok után, hogy a japán vásárlóknak két, valamelyest szokatlan repitárgyat is értékesíteni kezdtek (erről tegnap beszéltünk), nem tudunk már meglepődni.

De mi ez a Compilation of Final Fantasy VII? Nos, ez pár plusz játék/animációs film, ami előzménytörténet, folytatás, vagy melléktörténet volt. Listázzuk is, hogy mik is ezek, mikor jelentek meg, és mire jöttek ki: Before Crisis -Final Fantasy VII- (2004, mobil – 2018-ban lőtték végül le a csak Japánban megjelent akció-RPG-t), Final Fantasy VII: Advent Children (2005, animációs film), Dirge of Cerberus -Final Fantasy VII- (2006, PS2), Dirge of Cerberus Lost Episode -Final Fantasy VII- (2006/2007, mobil, Európában nem jelent meg…), Crisis Core: Final Fantasy VII (2007/2008, PSP), Final Fantasy VII: Advent Children Complete (2009, az Advent Children rendezői kiadása). „Ebben a játékban?” Nos, igen: a Final Fantasy VII Remake epizodikus lesz, úgyhogy talán a második (vagy harmadik…?) részben láthatunk majd belőlük néhányat.

Nomura még elárulta, hogy több mellékküldetést is kivágtak a Final Fantasy VII Remake-ből, hogy a minőség megmaradjon, és olyan jó legyen a maradék mint amit a fő küldetések során érzékelhetünk. Cloud, Tifa, és Aerith is több kosztümöt viselhet a Wall Marketes jelenetekben.

A VGTech videója szerint a FFVII Remake demója dinamikus felbontást használ PlayStation 4-en és PlayStation 4 Pro-n egyaránt. Az erősebb PS4-en a 2160p-s felbontás mögött a valódi felbontás 2133×1200 és 2880×1620 között mozog ide-oda. 1080p-n natív felbontásban láthatjuk, és a kényszerített supersampling ki van kapcsolva. Az alap PlayStation 4-en a felbontás 1600×900 és 1920×1080 között váltakozik. Ezzel a Square Enix elérte, hogy ritkán menjen a frame rate 30 FPS alá.

A Final Fantasy VII Remake demója már elérhető a PlayStation Store-on. Az első rész megjelenése április 10-én lesz, kizárólag PlayStation 4-en.

Forrás: DualShockers, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu