Jön a Spawn-reboot, hála a Joker sikerének?

MOZI HÍREK – Végre-valahára láthatjuk majd a már régóta, többször is emlegetett Spawn rebootot Todd McFarlane állítása szerint.

A filmes projekten már évek óta hivatalosan is dolgoznak, konkrétan a Blumhouse Productions, a Parajelenségek, A bűn éjszakája és a Tűnj el! című alkotások, illetve más horrorfilmek mögött álló produkciós cég jelenteti majd meg. A munkálatok kissé lelassultak, de McFarlane azt állítja, hogy a telefonja azóta csöng szinte állandó jelleggel, amióta a Joker sikert aratott, tehát a Batman univerzum főgonoszáról szóló film beindította a Spawn „rakétáit” is.

Todd McFarlane, aki a Spawnt a saját, Image Comics nevű cégén belül alkotta, nemrég jelent meg egy Vancoverben lévő expón és ott beszélt a filmről, egy kérdésre válaszolva. McFarlane nagyon pozitívan beszélt a jelenlegi helyzetről, megemlítve (már nem először), hogy a Joker megváltoztatta a helyzetet.

„Most Hollywoodben mindenki egy R-rated, darkos, sötét képregény-adaptációt akar és a Spawn a lista legelején van. Állandóan jönnek a telefonhívások. Oscar-díjas arcokkal beszélek és befektetők állnak sorban. Ez a Joker óta van így: azóta könyörögnek, hogy a Spawn legyen csak sötét és félelmetes. Én pedig azt válaszolom, hogy ez idén így is fog történni. Még ebben az évben. És én fogom rendezni. Én leszek a rendezője.”

Ez utóbbi egyébként elég merész kijelentés, lévén McFarlane még sosem rendezett semmit. A forgatókönyvet mondjuk ő írta, ami nem meglepő, hiszen alkotta a karaktert és forgatókönyvírói múltja is van, viszont a kamera mögött még sohasem állt.

Az általa említett Oscar-díjas emberek közé egyébként például Jaime Foxx is tartozik, aki állítólag a főszereplő Al Simmons-t, vagyis Spawnt alakítja majd. Jeremy Renner, aki többek között Sólyomszemet alakította a Bosszúállók-sorozatban, illetve egyetlen filmben Jason Bourne-t, Twitch Williams, az emberi főszereplő karakter bőrébe bújik majd.

Forrás: Movieweb

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu