Nincs idő meghalni: a koronavírus miatt elhalasztották a film premierjét!

MOZI HÍREK – A Nincs idő meghalni, a 25. James Bond-mozi eddig úgy volt, hogy áprilisban kerül a mozikba, most azonban a forgalmazó, a producerei és az alkotók is elújságolták Facebookon a szomorú hírt, hogy a film premierjét a koronavírus miatt elhalasztották. Méghozzá nem csekély mértékben, mert a 007-es ügynök legújabb kalandjait csak késő ősszel, tél elején: novemberben láthatjuk újra akcióban. Nagy-Britanniában a premier november 12-ére, az Egyesült Államokban pedig négy nappal a Godzilla vs. Kong filmes bemutatója után, november 25-re módosult.

Némileg kevésbé tűnik meglepőnek a hír annak tükrében, hogy pár napja a James Bond rajong rajongók külön kérték is, hogy a koronavírus-járvány miatt halasszák el legalább nyárra a filmet. A vírusjárvány, illetve az amiatt kialakult pánikhangulat egyébként nemcsak a Nincs idő meghalnihoz kötődik, hanem az egész világ filmiparát és mozihálózatait is megbénítja, ez pedig jelentős profitcsökkenést fog okoz majd. Nemcsak a filmiparra van kihatással, hanem a játékiparra is, mivel az egyik legnagyobb rendezvényt, a Game Developers Conference-t is eltolták.

A Nincs idő meghalni tehát április 3-án került volna a mozikba, minden bizonnyal Magyarországon is november 12-én, vagy 25-re lesz a premier.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu