Roller Champions: több platformra is kigurul a Ubisoft sportjátéka [VIDEO]

Ahogy azt gyanítottuk, nem lesz csak PC-n a Roller Champions: a francia kiadó megerősítette, hogy teljes körű támadást indít.

Szóval a Ubisoft bejelentette, hogy a free-to-play, csapatos sportjáték PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en, és mobilon (iOS, Android) ott lesz – de mi inkább azon lepődtünk meg, hogy nem vágták hozzá még a PlayStation 5 és az Xbox Series X verziót. De addig is PC-n lesz egy újabb zárt alpha, ami március 11-én, magyar idő szerint este hatkor kezdődik, és március 23-án este tízkor fejeződik be. Erre a játék weboldalán regisztrálhatunk. Ha minket válasz a Ubisoft, akkor majd kapunk egy emailt a tennivalókkal. Egy uPlay-fiók szükséges hozzá.

Van gépigény is:

  • Minimum rendszerigény:
  • Operációs rendszer: Windows 7 vagy újabb
  • Processzor: négy magos, legalább 2,5 GHz-s
  • Memória: 8 GB
  • Videókártya: NVidia GeForce GTX 970/AMD Radeon 390 vagy jobb
  • DirectX: DX11

 

Ajánlott rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 7 vagy újabb
  • Processzor: nyolc magos, legalább 2,5 GHz-s
  • Memória: 8 GB
  • Videókártya: NVidia GeForce GTX 1060/AMD Radeon RX 580 vagy jobb
  • DirectX: DX11

 

A Roller Championst a Ubisoft Montreal/Winnipeg/Pune hármasa készíti, és a trió gyors tempójú, csapatközpontú PVP sportélményt szeretne megcsinálni. A korcsolyázásban két, három fős csapat küzdhet meg egymással több arénában is. A játékosoknak meg kell szerezniük a labdát, amit lepasszolhatnak egy csapattársnak, és akár az ellenfeleket is megállíthatjuk. Gólt kell szerezni – és ahhoz a megvilágított gyűrűn át kell taszajtani a lasztit. Szóval foci ez, de nem a hagyományos.

A zárt alfában résztvevők egy egyedi játékbeli kosztümöt kapnak, amit megőrizhetnek, ha a teljes játékot is megszerzik majd. A tesztelés során ki lehet próbálni a karakteralkotást és testreszabást, amiben a kesztyűket, a korcsolyákat, a ruházatot, a sisakot és a hajstílust is például cserélhetjük. Az eddigi legnagyobb aréna, Chichen Itza vár majd a tesztelőkre, akiknek a környezetbeli hatásokra, a szintkülönbségekre és a dőlésszögre is oda kell figyelniük. Lesz pár új mozdulat is, és nem csak szóló, hanem csapatos is, így többen még nagyobb trükköket léphetünk meg.

Úgyhogy a Roller Champions – szó szerint! – kigurul majd PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, iOS-re, Androidra és PC-re is. Két videó is jött a játékból, ami szemmel láthatólag a franciák egyik kisebb húzása lesz.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu