Mortal Kombat reboot: több, mint akciófilm lenne Liu Kang színésze szerint

MOZI HÍREK – Egy tartalmas Mortal Kombat-univerzumot szeretnének a film készítői felépíteni Ludi Lin szerint, aki Liu Kang szerepében fog majd visongani és biciklirúgásokat véghez vinni.

Persze ettől még rengeteg akció is lesz a filmben (nyilván, elvégre Mortal Kombatról beszélünk), tette hozzá gyorsan a filmszínész, akit az Aquamanből is ismerhetünk.

Az interjút egyébként annak kapcsán készítette a Jayne Stars, hogy Ludi Lin jelenleg Netflix The Ghost Bride (Szellemmenyasszony?) című sorozatát promótálja. Ahogy erről már korábban is írtunk, a Mortal Kombat filmet Simon McQuoid rendezi, aki korábban reklámfilmeket készített és ez az első rendezése, továbbá James Wan lesz a producer, aki egyébként emellett egy új szörnyfilmet is rendez a Universalnak. Ludi Lin egyébként nagyon jó véleménnyel van a rendezőről és a forgatásról egyaránt.

„Életemben nem vettem még részt ennyi harcjelenetben. Simon McQuoid imádja ezt a világot és rendkívül lelkes azzal az ötletével kapcsolatban, hogy egy Mortal Kombat univerzumot építsen, tehát nemcsak egy filmben gondolkozik. Az egész MK világ háttértörténetét kihangsúlyozza majd, hogy azt érezzék az emberek, hogy ez nemcsak egy videojáték, hanem van mögötte igazi tartalom is.”

Az eddigi Mortal Kombat filmek korábban is próbáltak valamilyen történetet eszkábálni a videojáték köré – több-kevesebb sikerrel. A forgatókönyvet most Greg Russo írta, aki elárulta, hogy a Deadpool nagy inspiráció volt, továbbá megígérte, hogy a játékokra jellemző „fatality-k” sem fognak hiányozni.

A filmet már évek óta tervezték a Warner Bros.-nál, mire végre a megfelelő csapat összejött. Decemberben fejezik be a forgatást, és állítólag már 2021 januárjában a mozikba kerül a film.

Forrás: Jayne Stars

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu