Mortal Kombat Legends: brutális előzetes érkezett a Scorpion’s Revenge-hez! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Elképesztően erőszakos, vérgőzős képsorokat láthatunk a Mortal Kombat Legends-ből.

Újabb, most már igazi korhatáros trailert láthatunk a rövidesen érkező Mortal Kombat-animációs filmből, az R-besorolású Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge –ből. Tényleg nem fiataloknak, vagy mimóza-lelkületűeknek való – igazi NSW film, ügyeljünk, gyerek, érzékeny lelkületű barátnő, vagy szülő előtt ne!

A sztori szerint a filmben láthatjuk az Outworld és Earthrealm bajnokait, hogy elkezdődjék az örökös bunyó – nyilván a játékban is látható, megszokott koponyatörő véres jelenetekkel prezentálva. Nyilván, nemcsak saját magukért önmagukért állnak ki a harcosok, lévén az életre szóló gyilkos harc a Föld sorsát is hathatósan befolyásolja.

A Warner Bros. animációs osztályát egyébként a játék legutóbbi részeit, például a Mortal Kombat 11-et is fejlesztő NeatherRealm Studios is segítette a film készítésében.

A szinkronszínésze között a Balfékek (Community) című sorozatból ismert Joel McHale (Johnny Cage), illetve a Dexterben feltűnő Jennifer Carpenter (Sonya Blade) is szerepel. Emellett természetesen nem hiányzik majd a címszereplő Scorpion (Jordan Rodrigues), Sub-Zero (Steve Blum), Shang Tsung (Artt Butler), Kano (Robin Atkin Downes), Quan Chi (Darin De Paul), Jax Briggs (Ike Amadi), Raiden (David B. Mitchell), Goro (Kevin Michael Richardson), Demon Torturer (Fred Tatasciore) is továbbá Kitana (Grey Griffin) sem.

A Scorpion’s Revenge áprilisban indul: digitális úton 2020. április 12-én indul a film a Warner Bros. Home Entertainment jóvoltából, míg az USA-ban kicsivel később, továbbá április 28-án érkezik a lemezes kiadás, persze minden népszerűbb formátumon (DVD, Blu-ray, 4K).

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu