Call of Duty: Warzone – Szükséges PS Plus? És Xbox Live vajon kell-e?

Call of Duty: Warzone – Paul Haile, a produkciós rendezője arról beszélt, hogy vajon szükséges-e a ma megjelenő battle royale címhez a PlayStation, illetve az Xbox fizetős netes szolgáltatása?

Haile Twitteren erősítette meg, hogy a tegnap részletesebben kiszivárogtatott Call of Duty: Warzone free-to-play battle royale őrület elindításához nem lesz szükség PlayStation Plus előfizetésre a Sony PlayStation 4 és PlayStation 4 Pro konzoljain. Ez tényleg jó hír, persze, az is igaz, hogy sem a Fortnite, sem az Apex Legends esetében nem volt szükség az online havidíjas szolgáltatás előfizetéséhez, de azért örvendetes, hogy ebben az esetben a hír azért így is megnyugtathatja kétkedőket.

Nagy kérdés azonban, hogy Xbox Live-ra szükség lesz-e – erről ugyanis Haile nem nyilatkozott. Esélyes, hogy Xbox Live-ra viszont szükség lehet a játékhoz a Microsoft konzolján, annál is inkább, mert a Fortnite és az Apex Legends is igénylik a Live-ot.

A Call of Duty: Warzone egy újabb battle royale próbálkozása lesz az Activisionnek a Blackout után, most azonban egy ingyenes és nem fizetős üzleti modellt próbálnak bevetni. Itthon ma este 8 órától lesz elérhető a játék PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt. Hogy ez a cím mégis mitől is lesz más, mint a többi battle royale („with cheese” – Pulp Fiction), azt a tegnapi hírünkből tudhatjátok meg.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu