Norman Reedus ismét Kojimával dolgozhat?

A The Walking Dead tévésorozat és a Death Stranding sztárja: Norman Reedus a Kojimával való további közös munkák lehetőségéről beszélt.

A Death Stranding rendesen megosztotta a közönséget és a kritikusokat egyaránt, ettől függetlenül rengeteg díjat is bezsebelt tömérdek díjátadón. Az egyértelmű, hogy a játék teljesen elszállt világa igazán emlékezetes volt, és ebben közrejátszott a Norman Reedus által alakított, sztoikus, sokszor mogorva főszereplő, Sam Bridges is. Reedus most pedig arról beszélt, hogy folytatják majd az együttműködést Hideo Kojimával.

Norman Reedus a Wired, az egyik legrégebb működő geek magazin Youtube csatornájának egyik videójában (alant látható) tűnt fel, melyben egy egészen különleges „interjúban” működött együtt: a hozzá kötődő, Google-be írt, sokszor ismételt kérdésekre felelt. Szerepelt benne néhány különös is, mint például a: „Miért Norman Reedus Death Stranding?” (igen, ez egy guglizott kérdés) melyre a színész egy egész meglepő választ adott. Elmesélte benne, amit már sokan ismerünk, hogy milyen módon került össze Kojimával, és hogyan jött létre a Death Stranding. (ettől a résztől kezdve válaszol rá) Mindehhez Reedus még ezt tette hozzá: „Szóval megcsináltuk a Death Strandinget, ami hatalmas siker lett, és jelenleg is beszélgetünk arról, hogy mi mást is csináljunk [közösen].”

Az egész biztos, hogy Kojima nem ül a babérjain, hanem gőzerővel dolgozik valamilyen új címen, sőt, igazából egyszerre több projekten is. A Kojima Productions-nek vannak filmes tervei is, a fejlesztő nemrég megosztott a sajtóval egy rejtélyes, Death Strandinghez és az 1917-hez kapcsolódó videót is, továbbá nemrég esett szó arról is, hogy egy új Silent Hillen dolgozhat esetleg a Kojima Productions is. Talán valamelyikhez köze lehet Norman Reedusnak is?

A Death Stranding 2019 novemberében került a boltokba, kizárólag PlayStation 4-en, viszont idén, június 2-án érkezik majd a PC-s verzió is. A Death Stranding itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu