Superman visszatér: Brandon Routh, az egykori sztár a film bukásáról beszélt [VIDEO]

MOZI HÍREK – A színész szerint a Superman visszatér buktájában Bryan Singer rendező rendkívül „érdekes” megnyilvánulásai is közrejátszottak.

2006-ban került mozikba a Superman visszatér, amely révén Brandon Routh, a film főszereplője akár sztárrá is válhatott volna, hiszen minden idők egyik leghíresebb szuperhősének újabb megformálásáról beszélünk. Sajnos a film csúnyán megbukott és ennek Routh karrierje is kárát látta. A színész egy interjúban beszélt a film bukásáról.

Amikor „bukásról” beszélünk, érdemes megemlíteni, hogy a Superman visszatér egész jó kritikákat kapott és 391 millió dollárt kaszált világszerte, a Warner Bros. azonban mégis bukásként könyvelte el, ezért nem érkezett folytatása. Routh az Inside of You című műsorban adott interjújában beszélt arról, hogy miképpen élte meg ezt a hatalmas csalódást.

„Azt kell mondjam, hogy nem arra számítottam – és körülöttem mindenki így volt vele – hogy a Superman visszatér számomra az utolsó Superman szerep. Sok mindennel kellett megbékélnem magamban. Bár a film pozitív kritikákat kapott, mégsem készült folytatás, pedig szerették az nézők és majdnem 400 milliót hozott világszerte – de még ez sem volt elég. Egyre csökkent a folytatás esélye a következő két-három évben, pedig én a saját képességeimhez mérten mindent elkövettek, hogy mégis megvalósulhasson.”

Elmondása szerint eleinte a World of Warcraft MMORPG-be menekült, később a felesége segítségével próbálta átvészelni ezt a kemény időszakot.

A színész azt is megemlítette, hogy milyen volt a közös munka Bryan Singerrel, a film rendezőjével, akit később szexuális bántalmazással vádoltak. A rendezőről Brandon Routh a következőt állította röviden:

„Nekem mindig a legjobb arcát mutatta”

Azonban azt is hozzátette, hogy nem mindegyik stábtag volt így vele, mert Singer „nem volt mindig a legkedvesebb ember mindenkivel” – fogalmazott óvatosan a színész. Rami Malek, a Bohém rapszódia Oscar-díjas főszereplője már egész máshogy nyilatkozott: neki kifejezetten kellemetlen élmény volt a közös munka a később kirúgott rendezővel.

Ami a Supermant illeti: a 2013-as Az acélemberrel új Superman született Henry Cavill főszereplésében a mozivásznon, Routh pedig a CW Crisis on Infinite Earths tévés crossoverben vehette fel ismét Superman kosztümjét.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu