The Last of Us-tévésorozat: semelyik fontosabb női karaktert sem „hagyják hátra”!

MOZI HÍREK – Neil Druckmann a nőnap alkalmával beszélt arról, hogy a The Last of Us-tévésorozatban mindegyik fontosabb női karakter szerepelni fog – beleértve egy régi, sokak által elfelejtett lányt és egy eddig ismeretlen figurát is!

Az HBO egy videómontázst dobott össze nőnap apropójából, amelyet Twitteren Neil Druckmann, a The Last of Us kreatív rendezője osztott meg. A tweet arról szólt, hogy milyen női karakterek csatlakoznak majd a sorozathoz. Nagyon úgy tűnik, hogy senkit „hagynak hátra”… És hogy mi ez a rejtélyeskedő idézőjel? Nos, az alapjáték női karakterein: Ellie-n, Tess-en, Marlene-en, és Marián kívül bizony, benne lesz egy olyan különleges női karakter, akit csak a Left Behind DLC-ből ismerünk!

És hogy kicsoda Riley? „Hát nem tudjátok”? Aki nem játszott a DLC-vel, annak biztosan kimaradt az afroamerikai lány, aki Ellie barátnője volt a rövid történetben. Figyelem, most a DLC-re vonatkozó SPOILEREK következnek, tehát aki még nem játszott vele és tervezi, hogy végignyomja (érdemes!), az ne olvasson tovább.

Tehát a DLC-ből derült ki, hogy a két barátnő (akik között nem mellesleg egyéb érzelmi – konkrétan szerelmi – szál is húzódik) menekülnek a „kattogók” (clickers) elől, ám végül mind a két lány megfertőződik, Ellie-ről azonban kiderül, hogy immunis. A lányok közös sztoriját és kapcsolatát az említett Left Behind DLC-ben jobban megismerhettük, tehát nem az alapjáték fejezeteként, hanem előzménytörténet formájában. Druckmann felsorolása tehát arra utal (lévén az alapjátékban Riley már nem szerepelt) hogy a sorozat nem csupán az első játékot, hanem talán a DLC-t, sőt akár a második rész bizonyos eseményeit is magában foglalná.

Az nyilván még nem világos, hogy mennyire lesz fontos karakter, vagy csak esetleg csak egyetlen epizód erejéig szerepel-e a sorozatban – mindez a két alkotó: Druckmann és Craig Mazin (Csernobil) közös munkájából derül majd ki. Az is elképzelhető, hogy az HBO a Left Behind megoldásához hasonlóan, visszaemlékezések formájában kívánja bemutatni Riley-t

Persze, amíg még a sorozat elkészül és felkerül az HBO streamingszolgáltatóhoz, addig még ott lesz nekünk a The Last of Us Part 2, amely exkluzív PS4 címként 2020. május 29-én kerül online és fizikális verzió formájában is boltokba.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu