Kiderült végre, mikor mutatják be alaposabban a PlayStation 5-öt

Már nem kell sokat várni rá és a PlayStation 5-ről fellebbentik a fátylat a Sony saját kommunikációja szerint.

Nemrég jelentették be a PlayStation hivatalos Twitter oldalán, hogy egészen konkrétan holnap, délután ötkor mutatják be alaposabban a Sony következő generációs konzolját.

A tweetben egész pontosan arról esett szó, hogy Csendes-óceáni idő szerint délelőtt 9 órakor (tehát átszámítva magyar időre ez délután 5 órakor történik meg) Mark Cerny vezető mérnök alaposan feltárja a konzol rendszerének architektúráját, ami lényegében azt jelenti, hogy végre fellebbentik a fátylat a pontos technikai részletek felett. Továbbá azt is bemutatják majd, hogy a PlayStation 5 „miképpen alakítja majd a játékok jövőjét”. A leleplezésről a PlayStation.Blogon olvashatunk majd.

A poszt alapján tehát lefogadható, hogy rengeteg mindent elárulnak majd a technikai részletekről, az viszont nem biztos, hogy a konzol külsejéről, vagy a kontrollerről is fellebbentik a fátylat. Nem biztos az sem, hogy megemlítik majd a PS5-re érkező játékokat. No persze az jó hír, hogy a Sony végre-valahára ismét megszólal a konzollal kapcsolatban, mert már jó ideje csend van körülötte, a Microsoft pedig már tegnap közölte az Xbox Series X részleteit (talán a japán cég pont ezért döntött a bemutató mellett).

A PlayStation 5 várhatóan 2020 végén fog megjelenni – hacsak nem tesz keresztbe a koronavírus járvány terjedése.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu